Δευτέρα

Ντροπή: Έβγαλαν στεφάνι που είχε καταθέσει η ΧΑ!!!!Ουστ Ξεφτυλες!!!

Μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατέθεσαν στεφάνι για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου αλλά η αστυνομία το αφαίρεσε χωρίς κανένα λόγο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή τους.
Έτσι όταν πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν.
Λίγη τσίπα δεν έχουν στην κυβέρνηση; Προσβάλουν ακόμα και τους νεκρούς του πολέμου...

"ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ"
Ρουκέτα Π.Ψωμιάδη: "Η τρομοκρατία κατά της ΧΑ έχει στόχους αντεθνικούς"
Στηρίζει τον διάδοχό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α.Τζιτζικώστα ο εκλεγεμένος περιφερειάρχης και μελος της ΝΔ, Π.Ψωμιάδης, τόσο σε ότι αφορά την απόφασή του να καλέσει τους εκπροσώους του Λαϊκού Συνδέσμου, όσο και για τα περί "εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.
 
Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι μίλησε και για "τηλεοπτική τρομοκρατία" στην υπόθεση των διώξεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται κατ'αυτό τον τρόπο ένα στέλεχος της ΝΔ από τότε που ξεκίνησε η δίωξη των στελεχών της ΧΑ.
 
Και μάλιστα συμπλήρωσε ότι "Στόχος αυτών που προβαίνουν σε αυτή την τρομοκρατία είναι να μην μείνει τίποτα εθνικό και πατριωτικό στην χώρα".
 
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα έκανα και εγώ το ίδιο που έκανε ο Τζιτζικώστας για το θέμα της πρόσκλησης των χρυσαυγιτών. Υπάρχουν υπερβολές στην τηλεοπτική τρομοκρατία. Στόχος τους καθαρά αντεθνικός. Να μην μείνει τίποτα εθνικό και πατριωτικό».
 
Σημειώνεται ότι ο Π.Ψωμιάδης, πέρα από το ότι απολαμβάνει ευρύτατης αποδοχής στο εκλογικό σώμα της Βορείου Ελλάδος (είναι χαρακτηριστικό ότι πήρε "περίπατο" εν μέσω διακυβέρνησης της χώρας από το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, τις εκλογές στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, το 2010), είχε λάβει και 10% ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ!
 
Καθαιρέθηκε από το αξίωμά του γιατί είχε ... κάνει δεκτή την ένσταση και έσβησε ένα πρόστιμο σε ένα πρατήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: