Τετάρτη

Eλεύθερος ο Ηλίας Κασιδιάρης !!!!!



Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων οι  βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον πρώτο επιβλήθηκε… χρηματική εγγύηση, ενώ στους δύο υπόλοιπους στέρηση εξόδου από την χώρα. Ο βουλευτης  Γιάννης Λαγός κρίθηκε προφυλακιστέος, προφανώς για πολιτικούς λόγους, καθώς σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με το σαθρό και επιστημονικής φαντασίας κατηγορητήριο.

Γίνεται σαφές πως η Ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων. Για περισσότερο από μία ώρα συσκέπτονταν οι δύο ανακριτές με τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των τεσσάρων κατηγορουμένων.

Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής. Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή, δυνατότερη και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα συνεχίσει το νόμιμο Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος μας, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες των ξένων! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!»


·         Το απόλυτο φιάσκο για ένα γελοίο κράτος. Καλύτερα να μην επιστρέψει ο Σαμαράς από τις ΗΠΑ.


·        

·         Η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση η οποία μετατρέπει την εγκληματική οργάνωση σε αθώα περιστερά θα φτάσει στο 35% με τη χορηγία της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να μην δε γνώριζαν ότι τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά για τις προφυλακίσεις Βουλευτών… Αν δεν γνώριζαν όμως, όπως υποστηρίζουν εδώ και λίγη ώρα τα κυβερνητικά στελέχη, είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι.
 
Θα φάνε 500 χρόνια ο καθένας…




Ο Ντερμπεντέρης, αφού περαίωσε, με συνοπτικές διαδικασίες, την ακροαματική διαδικασία, προχώρησε και στην …επιμέτρηση των ποινών…

Παρά το γεγονός ότι ο Πουλικάκος τον έκανε ρεζίλι χθες (θυμίζοντας του οτι αυτούς που αποκαλεί σήμερα «Καμόρα» και «Κόζα Νόστρα», τους φιλοξενούσε στις εκπομπές του ), ο Ντερμπεντέρης συνέχισε, και απόψε, απτόητος.

Και αφού απήγγειλε το κατηγορήτηριο, επισημαίνοντας πως αυτοί – οι Χρυσαυγίτες – δεν έχουν κανένα πολιτικό υπόβαθρο, αλλά μόνο σχέσεις με τον υπόκοσμο(νταβατζήδες, χαρτοκλέφτες και άλλα κακοποιά στοιχεία), προχώρησε στην επιμέτρηση των ποινών .

» Αν ανοίξουν τα στόματα, αυτοί θα φάνε από 500 χρόνια ο καθένας».

Δηλαδή, ο Κασιδιάρης, και την μισή ποινή να εκτίσει, θα αποφυλακιστεί κάπου στον 23ο αιώνα!…

Εξακολουθουν να κρατουν τον Βουλευτη Λαγο!!


Ο Λαγός της Χρυσής Αυγής πριν γίνει Βουλευτής πολεμούσε πειρατές για λογαριασμό εφοπλιστών στη Σομαλία!!!


H τοποθέτηση ένοπλων φρουρών στα εμπορικά πλοία είναι κάτι που αποτελεί πλέον πάγια πρακτική εδώ και πέντε χρόνια!

Είχε ξεκινήσει πολύ παλιότερα, όταν οι Σομαλοί αναβίωσαν τη σύγχρονη πειρατεία. Αλλά σε οργανωμένο επίπεδο η ασφάλεια των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων γίνεται μόλις την τελευταία πενταετία.

Οι «σύγχρονοι μισθοφόροι» στέκονται απέναντι στους πειρατές και εάν χρειαστεί… «απαντούν» με πυρά προκειμένου να προστατεύσουν το καράβι, το πλήρωμα και το φορτίο, ώστε να φτάσουν χωρίς πρόβλημα στον προορισμό τους.

Tο νέο αυτό καλοπληρωμένο επάγγελμα είχε επιλέξει και ο Γιάννης Λαγός πριν μερικά χρόνια, όταν για λογαριασμό εφοπλιστών, έδινε μάχες συμμετέχοντας μάλιστα σε ομάδα που έσωσε από πειρατές 2 πολύ σημαντικά φορτία όταν αυτά επιχειρήθηκε να καταληφθούν!

Ο Γιάννης Λαγός επιβίωσε, γύρισε στην Ελλάδα αρκετά πλουσιότερος & εκτοτε αφοσιώθηκε στη Χρυσή Αυγή.



Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ μαρτύρων; Δείτε τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου
 
Δείτε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για την αποκάλυψη των στοιχείων του ανώνυμου μάρτυρα που καταθέτει εναντίον της Χ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: