Κυριακή

Θα το επαναλάβουμε: Γιατί ουδείς ασχολείται με το σκάνδαλο ΠΙΤΣΟΥΛΗ – ΜΚΟ στη Λαρισα ;


Η εξωφρενική προστασία που δίνουν στον αχυράνθρωπο της διαπλοκής, στο απομεινάρι του παπανδρεϊσμού  οι “προοδευτικοί” αυτού του τόπου. Οι “αδέσμευτοι” κήνσορες των πάντων. Οι “διαμορφωτές” γνώμης της Λαρισας , που μόλις τους κουνήσεις 100 Ευρω γλύφουν μέχρι και τα πλακάκια της τουαλέτας σου είναι απολύτως εξηγήσιμη.

Τι και άν η Περιφερεια Θεσσαλιας εχει μετατραπει σε καμαριλα διαπλοκης.Τι και αν το ποσοστο ανεργιας  εκτιναχθηκε στο 27,3% στο ακμαιοτερο τμημα της Ελληνικης Επικρατειας   που ειναι η Κεντρικη Ελλαδα . Tι και αν οι Θεσσαλικες Πολεις - o Καμπος εχουν μετατραπει σε γκουλαγκ δυστυχισμενων  και έχουν  καταστραφεί από όλες τις απόψεις. 
Οι αγιογραφίες… για τον Αγοραστο τον άνθρωπο που θα εγγυηθεί το φαγοπότι ιδιωτικών συμφερόντων δίνουν και παίρνουν.Ερχονται τζαμια.Θε ξεπουληθουν μαρινες ᾱεροδρομια και αυτος θα είναι ΑΠΩΝ

Να τον χαιρεστε μερικοι απο σας !!!!Και μαζι να χαίρεστε ολους τους αχυρανθρωπους που εχει γυρω του.

Παρά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το φαγοπότι με τις ΜΚΟ, ο Περιφερειαρχης της διαπλοκης που εγινε Πανεπιστημιακος απο το πουθενα και ειχε καταρημαξει το Δημοσιο με το γνωστο κτιριο του ΙΚΑ δεν τολμα να ασχοληθει με τον Πιτσουλη!!!Οπως δεν ασχοληθηκε με το φαγοποτι της ΕΑΣ !!!. 
 http://2.bp.blogspot.com/-CpZIKZuGBDc/UUBZP_SIA5I/AAAAAAAADMw/8S7X4TvhxsQ/s1600/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CF%83.jpg

Εμεις ειμαστε απεναντι του!!!Και καλουμε τους Θεσσαλους στις προσεχεις Αυτοδιοικητικες  Εκλογες να τον μαυρισουν και να μαυρισουν και αυτους που εχει γυρω του!!!

 


 
Απιστευτο to Σκανδαλο Πιτσουλη  που την περίοδο 1999 – 2003 έλαβε συνολικά 2.357.486 ευρώ! Ενω προσφατα πηρε αλλα 456.250,00 χωρις σ αυτα να συμπεριλαμβανονται τα προγραμματα της ΕΕ που διαχειρισθηκε με τις υπογραφες της Περιφερειας.Και ολα αυτα ενω η Θεσσαλια καταρρεει!!!!

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: