Κυριακή

Πρωτοφανης αλητεια !!!!Γιατι οι Ελληνες δεν πηραν ακομα τις τζουγκρανες ? Απιστευτη γαινναιοδωρια απο τον Σαμαρα και τους τογλυφους κολητους του!!!



Μα επιτρέπει να μείνουμε νοικάρηδες στα σπίτια μας. Πως να το κάνουμε ρε παιδί είναι οι άνθρωποι ..έξω καρδιά. Κουβαρντάδες με τα όλα τους.  Πριν από λίγα χρόνια οι πολίτες αγόραζαν σπίτι για να… γλιτώσουν από τα πανάκριβα ενοίκια. Σήμερα θα κληθούν να πληρώσουν ενοίκιο για να το ίδιο τους το σπίτι.

Είναι μια από τις προτάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος προς τα πιστωτικά ιδρύματα ..εσωτερικού και εξωτερικού για τα κόκκινα δάνεια. Όσοι δηλαδή δεν μπορούν πια να εξυπηρετούν τα στεγαστικά τους, προκειμένου να αποφύγουν την κατάσχεση, θα μπορούν να μεταβιβάζουν την κυριότητα του ακινήτου στην Τράπεζα και να διαμένουν στο σπίτι τους πληρώνοντας ενοίκιο. Όσοι δεν δεχτούν θα υποστούν τον ισπανικό τρόπο όπως βλέπετε στην Φώτο. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι εδώ υπάρχουν και….. καλάσνικωφ. Αλήθεια ο… ΞΗΡΟΣ που είναι ; Ακόμη να τον βρει ο …Δενδιας; Τον φυλά για προεκλογικό ..δώρο;   
Τη δημιουργία ενός νέου θεσμικού πλαισίου για την «ενιαία μεθοδολογία ρύθμισης των κόκκινων δανείων», θα ανακοινώσει ο ίδιος ο… πρωθυπουργός
• Στόχος της παρέμβασης είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο που θα υποχρεώνει όλες τις συστημικές τράπεζες της χώρας να ξεκαθαρίσουν αμέσως το χαρτοφυλάκιο των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αλλά μέσα σε ενιαίο πλαίσιο που θα αποτρέπει «χαριστικές ρυθμίσεις» και «ειδικές μεταχειρίσεις». Το νέο θεσμικό πλαίσιο θα δίνει τη δυνατότητα στις διοικήσεις των συστημικών τραπεζών να προχωρούν ακόμη και «κούρεμα» δανείων, χωρίς τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν νομικές επιπλοκές, κάτω όμως από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος ένα στα τρία δάνεια (31,2%) δεν εξυπηρετείται, ενώ στην καταναλωτική πίστη σχεδόν ένας στους δύο δανειολήπτες (45,8%) δεν πληρώνει τη δόση του. Ο λόγος των δανείων σε καθυστέρηση προς το σύνολο των δανείων έχει εξαπλασιαστεί μέσα σε µία πενταετία. Τα στεγαστικά δάνεια εμφανίζουν χαμηλότερο ποσοστό καθυστερήσεων (25,8%), ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τα επιχειρηματικά δάνεια είναι 31,2%.
Η συμφωνία-πλαίσιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα προβλέπει ότι «η Τράπεζα της αγεΕλλάδος πρέπει να απαιτήσει σθεναρά από τις τράπεζες να μετατρέψουν γρήγορα τα μεγάλα αποθέματα των προβληματικών περιουσιακών τους στοιχείων», ενώ η κυβέρνηση δεσμεύεται «να ενισχύσει το πλαίσιο διακανονισμού του χρέους του ιδιωτικού τομέα».
Διαβάστε παρακάτω την γενναιοδωρία της




Oι μαυραγορίτες και... το πλεόνασμα αλητείας! Oι εισαγελείς; Αυτοί ασχολούνται με την προστασία του Πάχτα από τον Πάνο Καμμένο, των τραπεζών, της μνημονιακής κυβέρνησης και των συμφερόντων του Δ' Ράιχ! -

Δεν υπάρχουν σχόλια: