Τετάρτη

Έχεις ευθύνη Λαρισαιε!!!


Μια Φωτογραφια χιλιες λεξεις!!!




Τα τελευταία σαράντα χρόνια, δύο κόμματα κυβερνούν τη χώρα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Φέρουν πολιτικές ευθύνες κι όχι ποινικές. Οι εκλογικοί νόμοι λειτουργούν κατά το δοκούν, στηρίζουν και παρατείνουν τη διατήρηση τους στην εξουσία. Βασίζονται αποκλειστικά στην αποχή του εκλογικού σώματος.
Θαυμαστης των Μαχητων της Γενιας του Πολυτεχνειου!!!

Αυτή τη χρονική στιγμή στο όνομα της Δημοκρατίας αποφασίζουν για σένα 2.500.000 ψηφοφόροι (ΝΔ: 1.825.644, ΠΑΣΟΚ: 755.851 ), περίπου το 25% του εγγεγραμμένου εκλογικού σώματος (9.952.080). Βάσει του εκλογικού νόμου, συγκεντρώνουν 40%.

Διαβάζοντας τις θέσεις των δύο κυβερνητικών κομμάτων για τη αναθεώρηση του Συντάγματος αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν σε λαμβάνουν υπόψη. Θέσεις ανθρώπων που υποτίθεται ότι είναι και καθηγητές συνταγματικού δικαίου. Το καμουφλάρουν εντέχνως, με ωραιοποιημένες και εξευγενισμένες λέξεις απροκάλυπτα.

Πότε ασχολήθηκαν με σένα που απείχες από τις εκλογές τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ; Αντ’ αυτού καθημερινά βιάζεσαι με μιντιακή πλύση εγκεφάλου. Τα συμφέροντα καναλαρχών και πλουσίων εξυπηρετούν. Πολιτικάντηδες προσπαθούν να σε ενοχοποιήσουν με το πιο πετυχημένο γκεμπελικό μότο “Μαζί τα φάγαμε άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο”.

Για κάθε παιδί που υποσιτίζεται, για κάθε αυτοκτονία, για την ανεξέλεγκτη ανεργία, για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, τις κατασχέσεις, την εκποίηση της δημοσίας περιουσίας. Για την οικονομική βία, τον κοινωνικό αποκλεισμό. Για το φίλο σου που μεταναστεύει. Για το φασισμό που εκτρέφεται και εξαπλώνεται σε συνθήκες φτώχειας. Για την απαγόρευση των δικαιωμάτων σου και των δημοσίων αγαθών στο όνομα της κρίσης, της ανάπτυξης και της Δημοκρατίας. Για την κάθε κοινωνική ανισότητα και εξαθλίωση. Για κάθε συλλογικό αγώνα ή διαδήλωση που υποβαθμίζεται ως άκαιρη, υπερβολική και καταστροφική για τη χώρα.
Στην Τουρκία ο Ερντογάν φιμώνει την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης κλείνοντας το twitter. Στην Ισπανία εκατομμύρια άνθρωποι διαδηλώνουν κατά της λιτότητας. Στην Ελλάδα δέχεσαι παθητικά τον αυταρχισμό και τη βιαιότητα μιας μειοψηφικής κυβέρνησης.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κι ο μηχανισμός που θα επιτρέπει την επίτευξη του στόχου, την αποδοκιμασία στο κυβερνητικό έργο.


Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως η απολίτικη συμπεριφορά σου συμβάλλει στη διατήρηση διαφθαρμένων πολιτικών προσώπων. Αν με ρωτήσεις, θα σου πως τι να μην ψηφίσεις, τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα
Έχεις επιλογές και από τη δική σου συμμετοχή εξαρτάται το μέλλον αυτής της χώρας και το δικό σου.
Έχεις ευθύνη Λαρισαιε, να το θυμάσαι. Οφείλεις να ωριμάσεις.

Το κυριότερο υλικό που κουβαλάμε για το χτίσιμο της Φυσικής Ελλάδος είναι η καθαρή ελληνική καρδιά και η δίψα για νίκες ελληνικές. Απέναντι στο τεχνητό φοβικό σύνδρομο της νέας τάξης πραγμάτων φέρνουμε το επιβλητικό αίσθημα του Νικητή μέσα από μια ελληνική τάξη πραγμάτων. Και απέναντι στους θρασείς κλέφτες της γαλήνης και της εθνικής μας κυριαρχίας έχουμε να αντιπαραθέσουμε την διάθεση τιμωρίας των κλεφτών και την επιστροφή στο λαό και την πατρίδα όλων όσων μας έχουν στερήσει. Σε μόχθο, σε περιουσίες, σε εθνική υπερηφάνεια, σε εθνικά εδάφη, σε ελληνική ισχύ.
Ρημαξαν της ΕΑΣ Λαρισης!!!Επαιρναν ενοικια απο το ΙΚΑ πισοπλατα!!Τα επαιρναν μεσω των ΜΚΟ.Εκαναν συναυλιες στις γιορτες του Μισους και των Πολυτεχνειων.Χρηματοδοτουσαν τα μνημεια των Φλορακηδων.Ολα τα απλυτα και τις πουστιες τις εκαναν!!
 
Πολλοί είναι εκείνοι στη Θεσσαλία που μιλούν για την αντιμετώπιση του κ. Αγοραστού στον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλο ενα γνωστο και αταλαντευτο Πατριωτη , καθώς εμφανίζεται ο Περιφερειάρχης να τον αδειάζει... άγαρμπα, σε δημόσιες και ιδιωτικές συνομιλίες του, ενώ την ίδια στιγμή όλοι περιμένουν ακόμα να ακούσουν μια απάντηση από τον κ. Αγοραστό μιαν απάντηση για την γνωστή υπόθεση του ΙΚΑ Λάρισας στην οποία εμπλέκεται και κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί πτυχές της, με υποψία μέγα-σκανδάλου...Και επι τελους η παροχη εξουσιας σε ακαπνους και σαλτιπαγκους (Καλτσογιαννης-Παπαχαραλαμπους) μονο και μονο επειδη δεν δημιουργουν προβληματα μας εχει κουρασει!!!
Τσακίζουμε τα σκοτάδια του φόβου Αγοραστε!!!. Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουμε μια Ελλάδα που θα ανήκει σε ασφαλείς Έλληνες και μόνον. Πιστεύουμε με πάθος στο Θεό και τις Παραδόσεις της Φυλής μας και θεωρούμε εχθρό μας όποιον θέλει να κατεδαφίσει τα προσκυνήματα και τις αξίες μας. Στηρίζουμε τον Έλληνα της Παραγωγής και της Τιμιότητας και αποβάλλουμε τους διεφθαρμένους και τις συντροφιές τους.
Λατρεύουμε τον Έλληνα που πιστεύει στις δυνάμεις του και του αρέσει να γίνεται καθημερινά καλύτερος και η πατρίδα μας ισχυρότερη. Και στηρίζουμε με πάθος τον Ελληνικό Στρατό που θα φέρει σε πέρας τους στόχους της διεκδικητικής Εθνικιστικής Ελλάδος. Το δικό μας κράτος είναι ακατάπαυτο εργαστήρι και οχυρό του Τρανού Ελληνισμού. 
Κηρυξαμε τον πολεμο εναντιον της διαφθρας στην Τοπικη Αυτοδιοικηση.Δεν μπορεις να σφυριζεις αδιαφορα στο πλιατσικο κυριε Κωστακη Αγοραστε!!!
Εχουμε σηκωσει  τα λαβαρα του πολεμου ενατιον σου!!!Θα ειμαστε απεναντι σου για ολα οσα εκανες και δεν εκανες.Θα σε πολεμησουμε γιατι φερθηκες οπως φερθηκες  στον Αγορογιαννη τον μπαρμπα σου!!στον Γιωργο το Σουφλια ενω καποτε τον εγλειφες!!!Θα σε πολεμησουμε για τον Δεσποπουλο!!!Για τον  Σπανουλη!!!Για τον Χονδρονασιο!! Για όλους που επίτηδες
άφησες εκτος, για να διαιωνιζεται η εξουσια αναμεσα σε κλεφτρονια και ακαπνους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: