Κυριακή

Η μεγαλη ξευτιλα του να είσαι ακομα Νέα Δημοκρατία!!!!!!



Η Ελλάδα σε παράνοια ή μάλλον το πλειοψηφέν κυβερνητικό κόμμα σε παράνοια.

Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μία λογική σειρά και τάξη, αλλά δε βγαίνει.

Η χώρα υπό ομηρία από την αριστερά.

"Θανατηφόρος" συνδυασμός κωμικοτραγικών χειρισμών από το κόμμα του Σαμαρά και απύθμενης θρασύτητας από τη συμπαιγνία αριστερών και μη. Είναι να τρελαίνεσαι και να απορείς με το θράσος τους.

Απαγορεύεται το "ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΙΝ" ! Επιτρέπεται το "ΑΝΤΙΔΕΞΙΕΙΝ" !

Σε μία δημοκρατική χώρα του σύγχρονου πολιτισμένου δυτικού κόσμου που έχει πληρώσει τα μάλλα στο παρελθόν από τους κομματικούς φανατισμούς και διχασμούς,επιτρέπεται σε μία αριστερή (Χριστοφιλοπούλου) να απαιτεί να καθαρίσει το πολιτικό σκηνικό από τους δεξιούς (προσοχή, δε χρησιμοποιεί τη λέξη "ακροδεξιός", αλλά τη λέξη "δεξιός"). Δε θα πρέπει να υπάρχουν δεξιοί σε αυτή τη χώρα, είναι "μιάσματα", σίγουρα είναι και "κρυφοναζιστές", μακάρι να μπορούσαμε μάλιστα να ποινικοποιήσουμε τη δεξιά ιδεολογία.

Η μόνες ιδεολογίες που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή τη χώρα, είναι η αριστερά, ο κομμουνισμός και η "μανέστρα" ροζέ φιλελεύθερων+αναρχοελευθεριακών+κεντροσοσιαλδημοκρατών. Για τη Χριστοφιλοπούλου απαγορεύεται να είσαι δεξιός και αντικομμουνιστής. Επιτρέπεται να είσαι όμως αριστερός και αντιδεξιός (έστω και αν το τελευταίο δεν το εκφράζεις άμεσα).

Η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας δε, είναι τραγική.

Η απίθανη Βούλτεψη το ξεκαθάρισε άλλωστε: "'Οποιος είναι αντικομμουνιστής, δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία".

Η εικόνα του Μιχελάκη προχθές στη Βουλή, ήταν αποκαρδιωτική. Συναγωνίζοταν τον Λαφαζάνη, για το ποιος θα πετάξει την πιο αντι-χρυσαυγίτικη κορώνα.

Στη Συγγρού έχουν αποφασίσει τη στρατηγική τους, που συνοψίζεται στην πρόταση:

"Ο Σαμαράς στην εξουσία καθ' οποιονδήποτε τρόπο".

Τους οπαδούς τους τους έχουν γραμμένους. Βασίζονται στο να κρατήσουν κάποιους λίγους κολλημένους από το να μη λακίσουν και αυτοί, μέσω κωμικοτραγικών άρθρων σε φιλοσαμαρικά ιστολόγια, και απο εκεί και πέρα στόχος να καλύψουν το "κενό" με αμφιταλαντευόμενους κεντρώους, κεντροσοδιαλδημοκράτες, ροζουλί φιλελεύθερους.

Γι αυτό και από προχθές έχει κυρηχθεί ομερτά στη ΝΔ. Η λέξη "δεξιός", μετά και τη λέξη "λαθρομετανάστης", είναι απαγορευμένη πλέον. Οποιος εκστομίσει τη λέξη "δεξιά" από εδώ και πέρα, θα τεθεί σε καραντίνα. Το "δε φοβόμαστε για την ιδεολογία μας" του 2009, έχει μετατραπεί σε πλήρη υποταγή στις υποδείξεις του Μπένυ και του Κουβέλη.

Ο σκοπός είναι ο Σαμαράς να φάει όσες καρπαζιές χρειαστεί, προκειμένου να μη "θυμώσει " ο Μπένυ. 'Αλλωστε ο μόνος συνομιλητής του Σαμαρά είναι ο Βενιζέλος. Ο Αντώνης κατάφερε και εισήγαγε μία παγκόσμια καινοτομία....κατέστει ο πρώτος αρχηγός κεντροδεξιού κόμματου παγκοσμίως, που έχει τσακωθεί με όλους τους δεξιούς.....

Τσακώθηκε με τον Κατατζαφέρη, τσακώθηκε με τον Μιχαλολιάκο, έβαλε τα μαστόρια του να ρίχνουν λάσπη προεκλογικά κατά του Τζήμερου. Και τώρα εισπράττει τα αποτελέσματα. Ο Μιχαλολιάκος δεν ασχολείται καθόλου μαζί του, ο Καρατζαφέρης τον αποκάλεσε προχθές "φασίστα" και ο Τζήμερος στήριξε τον Καμίνη στις δημοτικές.

Οι μόνοι "δεξιοί" με τους όποιους συνεργάζεται ο Σαμαράς, είναι το Πασόκ και η ΔΗΜΑΡ.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ με κεφαλήν πλεόν στις δημοσκοπήσεις, οι Χριστοφιλοπουλέισες να απαιτούν χωρίς ίχνος μέτρου την κατάργηση μία ολόκληρης ιδεολογίας, οι αριστεροί να έχουν αλώσει τη χώρα, οι πρυτάνεις αποφάσισαν με το έτσι θέλω να μην προβούν τελικά στη διαγραφή των αιωνίων φοιτητών....!!! γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απόφαση του υπουργείου, οι αναρχοτραμπούκοι να συνεχίζουν να ξυλοφορτώνουν ανενόχλητοι όποιον τους καπνίσει και το τουρκικό ναυτικό να αλωνίζει στο Αιγαίο με αποκορύφωμα την προχθεσινή ημέρα όπου τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι την Αμοργό.....

Οι προεκλογικά λαικίστικοι ψηφοθηρικοί βρυχηθμοί του Σαμαρά κατά του νομοσχεδιού Ραγκούση, θα δώσουν τη θέση τους σε ένα νομοσχέδιο ΑΚΟΜΑ χειρότερο από αυτό του Ραγκούση.

Και όλα αυτά με κυβέρνηση "δεξιάς" υποτίθεται.....

Ποτέ άλλωτε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δε βρέθηκε σε κατάσταση είσπραξης καρπαζιών από την αριστερά όσο τώρα.

Για τον Σαμαρά τα παραπάνω δεν αποτελούν το μέγα πρόβλημα. Το μέγα πρόβλημα του Σαμαρά είναι η "εγκληματική οργάνωση" της ΧΑ, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από 3 ημέρες ακροαριστεροί ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο για πολλοστή φορά, νεολαιους του ίδιου του του κόμματος......Για αυτούς ο ανεκδιήγητος Δένδιας αδυνατεί να βρει 32 ......υποθέσεις να τις στείλει στον εισαγγελέα.

Καλά τα έλεγαν πάντως αυτοί που τα έλεγαν προεκλογικά:

"Ψηφίζεις Σαμαρά, τρως Βενιζέλο".

'Ισως όμως να ισχύει και το :

"Ψηφίζεις Σαμαρά και βιώνεις στη χώρα ότι θα βίωνες και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ"......

'Αραγε από αυτά που ανέφερα παραπάνω, εσείς βλέπετε πράγματι κάποια διαφορά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: