Πέμπτη

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΚΙΝΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΑΝ H ΝΔ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ! Ο ΕΝΑΣ “ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ” ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚI Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ”. 

 Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό. Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα. Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου(που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει. Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν. Και βέβαια ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Μιλάμε για τον μεγάλο «λύκο» της ΝΔ, την Ντόρα και το Μητσοτακέικο. Αυτοί κι εάν είναι πολιτικά άθαφτοι και πολιτικοί νεκροθάφτες που ετοιμάζουν τον «τάφο» του ιμιτασιόν Μεσσήνιου, σύγχρονου Εφιάλτη και «Τουρκόμπεη» της περιοχής και του αγαπημένου του «Κόστα Ναβαρίνο».
Την Δευτέρα κυκλοφόρησε στα πολιτικά στέκια της Βουλής, του Κολωνακίου αλλά και των γύρω περιοχών ότι η κυρία Μητσοτάκη-Μπακογιάννη που εδώ και καιρό ετοιμάζεται για τη μεγάλη εκδίκηση ύστερα από την εσωκομματική πανωλεθρία που υπέστη από τον «άφιλο» πρωθυπουργό στην ανάδειξη του αρχηγού της ΝΔ, ότι για να ισχυροποιήσει τη θέση της και να «γρασάρει» τα αντανακλαστικά της(που ομολογουμένως πάντα είχε), συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Σιωνιστικής Κομητείας. Η συνάντηση -κατά τις ίδιες πηγές- έγινε σε γραφείο της Μπακογιάννη επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Δέκα κουστουμαρισμένοι με κιπά μπήκαν στο γραφείο, κάθισαν επί αρκετή ώρα και αποχώρησαν», ανέφεραν οι πηγές από τα πολιτικά ζυμώματα. Εάν η συνάντηση ευσταθεί, η Ντόρα πήρε την «ευλογία». Άρα μετά τις εκλογές θα «σουβλίσει» τον Σαμαρά, τον οποίο δεν χώνεψε ποτέ. Ούτε αυτή ούτε και ο πατέρας της βέβαια ο οποίος μέχρι να βγει η ψυχή του, δεν πρόκειται να λησμονήσει το γεγονός ότι τον έριξε από την κυβέρνηση του 1992 για να αρπάξει ανομολόγητα ανταλλάγματα από το «κυβερνείο» που όριζε την τύχη της χώρας(Siemens-OTE, Intracom).
Aπό την άλλη πλευρά, ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κρατά ένα πιο συγκρατημένο και εκσυγχρονιστικό προφίλ που θεμελιώνεται σε απόψεις περί σχημάτων συγκυβέρνησης και συνεργασίας, εάν προκύψει κυβερνητική κρίση(κάτι που είναι βέβαιο), μετά τις εκλογές. Όλο και πιο πολλοί και μέσα στη ΝΔ αλλά και στην αριστερά είναι πεπεισμένοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ μόνος του. «Ο μόνος μέχρι σήμερα που θα μπορούσε να καθίσει χωρίς εμμονές σε τραπέζι με τον Τσίπρα είναι ο Αβραμόπουλος. Κάτι που φάνηκε και στην υπόθεση με τα υποβρύχια και την λύση που έδωσε στη Βουλή, προσεγγίζοντας την αριστερή πλευρά του Κοινοβουλίου», αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από τη Βουλή αλλά και το κυβερνών κόμμα. «Άλλωστε οι συνεχείς επισκέψεις στο εξωτερικό όπως και το γεγονός ότι δεν ασχολείται με εσωκομματικές φθορές και συζητήσεις, μία μόνον επιδίωξη έχουν από την πλευρά του. Να τον καταστήσουν αξιόπιστο συνομιλητή αλλά και διακομματικό».
Πάντως οι συγκυβερνητικοί ζήτουλες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουν να επιζητούν στήριξη από τον Εβραϊκό παράγοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογραφικούς κύκλους των ΗΠΑ, ο Δαβίδ Χάρις ήταν πάλι στην Αθήνα την εβδομάδα που πέρασε και συνομίλησε με τον Τσολάκογλου. Ο σκληροπυρηνικός Σιωνιστής που συνεχίζει να παρεμβαίνει ανερυθρίαστα στα εσωτερικά της χώρας με πολεμική ωμότητα, συνεχίζει να τον στηρίζει και να του χτυπά την πλάτη. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε.
Το portal της «Χρυσής Αυγής» που έχει κάθε λόγο να παρακολουθεί ειδησεογραφικά τις κινήσεις των Εβραίων, αναφέρει χαρακτηριστικά για τις τελευταίες ζυμώσεις του Αμερικανο-Σιωνιστικού παράγοντα: «…Σε έκθεση –που τόσο πολύ μοιάζει με τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»- οι σύγχρονοι Σοφοί της Σιών δίνουν αυστηρή εντολή σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, να θέσουν εκτός εκλογών τα εθνικιστικά κόμματα, να τους απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις (σε συνεργασία με το κόκκινο παρακράτος…) και κάθε άλλη δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, στα μέλη της Ε.Ε. δίδεται εντολή απαγόρευσης της παρουσίας των εθνικιστικών κομμάτων στο ευρωκοινοβούλιο!
Ιδού, λοιπόν, τι γράφει η έκθεση στη σελίδα 21 (Και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ρήμα «οφείλουν» που χρησιμοποιούν επανειλημμένως οι σιωνιστές για τους «ηγέτες» των διαφόρων κρατών και στη φράση «δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία»): «Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελλάδας. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κοινό συμφέρον από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Κράτη-Μέλη οφείλουν να υιοθετήσουν νομοθετικά μέτρα που θα τους επιτρέψουν να απαγορεύσουν στα νεοναζιστικά κόμματα την συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις, την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων/διαδηλώσεων ή την υλοποίηση προπαγάνδας. (Κράτη εκτός ΕΕ οφείλουν επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους).
Εάν η Ελλάδα, εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κόμμα του μεγέθους της Χρυσής Αυγής, άλλες χώρες δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προκειμένου να δοθεί το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθείται από τα Κράτη- Μέλη, η ΕΕ οφείλει να απαγορεύσει αμέσως την παρουσία όλων των νεοναζιστικών κομμάτων και των μελών τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

To ρεπορταζ δημοσιεύεται στην “Ελέυθερη Ώρα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: