Κυριακή

Ο επιλογος μιας αλητειας που στη Λαρισα ονομαζεται Δημοκρατια!!!





ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΡΕΙ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ







Σιδηροδέσμιος από τα κελιά της Τιμής οδηγήθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας.





 Έξω από το χώρο της ορκωμοσίας τον περίμεναν εκατοντάδες Εθνικιστες , οι οποίοι τον χειροκρότησαν και φώναζαν το σύνθημα: Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές. Νωρίτερα, μ ια θλιβερή μειοψηφία αριστεριστών προκάλεσε επεισόδια, καθώς θέλησαν να εισβάλουν στον χώρο...  Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ορκίστηκε αγαλιά με την κορούλα του...


Π. Ηλιόπουλος: Η Ελλάδα θα νικήσει! Ρεπορτάζ από την συγκλονιστική ορκωμοσία του στην Λάρισα



Η ορκωμοσία του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου ως Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

001

Οι γνωστοί – άγνωστοι αριστεριστές θέλησαν να προκαλέσουν επεισόδια και να αμαυρώσουν την διαδικασία, αλλά απέτυχαν οικτρά.


Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξη, αλλά και την αποχώρησή του σιδηροδέσμιος από την Χούντα Σαμαρά.


Ο  Γιώργος Μισιάκας στηλίτευσε την στάση Αγοραστού που κατ΄ ουσίαν παπαγάλισε τα ψέμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης.


Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία
003004005 007 008

Δεν υπάρχουν σχόλια: