Σάββατο

Παραίτηση-βόμβα του γιου του Ψυχάρη από βουλευτή της ΝΔ με καταγγελίες κατά της κυβέρνησης!


Παραιτείται με επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης από το βουλευτικό αξίωμα με την οποία καταγγέλει την πολιτική της κυβέρνησης που ασκείται εναντίον του ελληνικού λαού.
 
Στην επιστολή του διατυπώνει την απογοήτευσή του για το πολιτικό σύστημα και την αδυναμία να υπάρξει συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων.
«Αποφάσισα σήμερα να υποβάλω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Επειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα.
Οταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.
Επειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός.
Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μου.
Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.
Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»
Τη θέση του κ. Ψυχάρη θα πάρει ο χρηματιστής Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.
Πρόκειται για αιφνιδιαστική παραίτηση-βόμβα καθώς ο Α.Ψυχάρης δεν είναι τυχαίος: Είναι ο γιος του Σ.Ψυχάρη του προέδρου και ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη και αποκλείεται να προχωρούσε σε τέτοια κίνηση χωρίς την έγκριση - για να μην πούμε την παρότρυνση - του πατέρα του.
Αρα ο ΔΟΛ "τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια" της κυβέρνησης και πιθανότατα "στρώνει κόκκινο χαλί" στον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο μέχρι πρότινος είχαν μετωπική κόντρα.
Η εξέλιξη "κλειδώνει" τις εκλογές τον Μάρτιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: