Παρασκευή

Απιστευτη κομπινα του Χαρδουβελη δειχνει πως τα σοσιαληστακια εσησαν παρτι σε βαρος των Ελληνων!!!Τελος ο εκλεκτος του Σαμαρα


Όπως αποκαλύπτει το Hot Doc, ο Γκίκας Χαρδούβελης και η σύζυγός του Σούζαν Μπεζτζιάν, είναι κάτοχοι μιας τέτοιας δημόσιας έκτασης, πράγμα το οποίο πιθανότατα γνώριζαν όταν την αγόρασαν. 
Το ζεύγος Χαρδούβελη κατέχει, την πλαγιά ενός βουνού με προνομιακή θέα στη θάλασσα. Πρόκειται για οικόπεδο 40 στρεμμάτων στα Πούλιθρα Αρκαδίας, κοντά στο Λεωνίδιο, τα 20 εκ των οποίων, αποτελούν δημόσια γη.
Η ερευνητική ομάδα του περιοδικού, μάζεψε όλα τα στοιχεία που αφορούσαν την αγοραπωλησία του οικοπέδου από τη σύζυγο Χαρδούβελη το 2006. Συγκέντρωσε επίσης, τις διαδοχικές αεροφωτογραφήσεις της περιοχής που εμφανίζουν την καταπατημένη έκταση ως δασική.
Ο Γκίκας Χαρδούβελης και η σύζυγός του είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τη δημόσια καταπατημένη γη στον νόμιμο ιδιοκτήτη της. Δηλαδή στο κράτος. Άλλωστε κανένας νόμος δεν προβλέπει δικαίωμα χρησικτησίας δεν δημόσια έκταση.
Στις αρχές Οκτωβρίου ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εξήγγειλε νομοθέτημα το οποίο θα επιτρέπει σε κατόχους καταπατημένων δημοσίων εκτάσεων, να τις νομιμοποιούν.
Σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη , εν κατακλείδι ίσως ο υπουργός θα πρέπει και αν παραιτηθεί αν δεν δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: