Σάββατο

Παντρεύτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Στην Πορταριά του Πηλίου ο γάμος με την αγαπημένη του Ελεάννα Βλάχου και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο



Picture 0 for Παντρεύτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Τα σκαλιά της εκκλησίας πέρασε χθες, Σάββατο, ένας από τους γνωστότερους «χρυσούς εργένηδες» της Θεσσαλονίκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο περιφερειάρχης, που είχε προϊδεάσει ότι επρόκειτο σύντομα να νυμφευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του εδώ και χρόνια, Ελεάννα Βλάχου, αποφάσισε να κάνει τελικά το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του.

Επιλογή του ήταν να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και να γίνει ο γάμος σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.


Το μυστήριο τελέστηκε στην Πορταριά του Πηλίου, ενώ οι καλεσμένοι ήταν περιορισμένοι μεν, αρκετός αριθμός δε για να κλείσει δωμάτια σε πολλά ξενοδοχεία της περιοχής και ειδικά του Βόλου.

Ο γάμος γίνεται στη Μαγνησία από όπου είναι και η καταγωγή της νύφης (Νέα Αγχίαλος Βόλου), ενώ το νεόνυμφο ανδρόγυνο ήταν από την Παρασκευή στην περιοχή κανονίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής.
Η είδηση του γάμου του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας άρχισε να κυκλοφορεί ήδη από προχθές, όμως η Voria.gr, σεβόμενη την επιθυμία του ζευγαριού να μην δημοσιοποιηθεί η ιδιωτική στιγμή τους και να κάνουν όπως αυτοί θέλουν το γάμο τους, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα.

 


Η Ελεάννα Βλάχου παρουσιάστηκε ως η σύντροφος του κ. Τζιτζικώστα στη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας κι όπως είχε πει στους δημοσιογράφους είναι ιδιοκτήτρια του Mikel στην οδό Αγίας Σοφίας και εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση, που διατηρούν οι γονείς της (βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι).
Πρόκειται για χαμηλών τόνων κοπέλα, η οποία είναι τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του κ. Τζιτζικώστα, και μάλιστα φαίνεται ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η κοινή εμφάνισή τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν πλέον η κ. Βλάχου – Τζιτζικώστα κάθισε στην εξέδρα με τους συγγενείς των επισήμων, απέναντι από τον σύντροφο της ζωής της.

Να ευχηθούμε στο νεαρό ανδρόγυνο βίον ανθόσπαρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: