Τρίτη

Αισχος!!!!ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!

dimas-papadimos3

Ο Σταύρος Δήμας, γνωστός υποτακτικός της Παγκόσμιας Τράπεζας την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, ιπποκόμος του αρχιμασόνου Μανουέλ Μπαρόζο και “τσιράκι” του Λουκά Παπαδήμου, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει 180 ψήφους για να κρατήσει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Ζωντανή. Ο κύριος Δήμας είναι εχθρός του Λαού και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μειράκιο των διεθνών τοκογλύφων και υπηρέτης της πιο μισητής κάστας αστών που βύθισαν τη χώρα στο χάος, εκπροσωπεί από σήμερα μια ακόμα ανθελληνική σελίδα της Νεώτερης Ιστορίας του Έθνους. Εμείς έχουμε επιλέξει τους πατριώτες αλλά και τους ανθέλληνες. Ο κύριος Δήμας, ο κάποτε όπως έχει γραφεί καρπαζοεισπράκτορας της Μαρίκας Μητσοτάκη και υπουργός στη κυβέρνηση των “βρυκολάκων” του 1990-93 ,πρέπει να καταψηφιστεί για το καλό του τόπου.
Δείτε το βιογραφικό του υποψήφιου αντικαταστάτου του Παπούλια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας
Διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου, Υπουργός Γεωργίας ,Υπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας & Τεχνολογίας και Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, καθώς και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον, ενώ σήμερα κατέχει θέση Αντιπροέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Απριλίου 1941. Σπούδασε νομικά και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και της Νέας Υόρκης και έχει εργαστεί ως δικηγόρος για την νομική εταιρεία της Wall Street, «Sullivan & Cromwell» (1969-1970) και για τη νομική υπηρεσία της Διεθνούς Εταιρείας Οικονομικών στην Παγκόσμια Τράπεζα (1970-1975). Την περίοδο 1975-1977 ήταν Αναπληρωτής Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Ανάπτυξης.
Έχει εκλεγεί μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου επί δέκα συνεχείς φορές, από το 1977 μέχρι το 2004 εκπροσωπώντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.[4] Διατέλεσε Υπουργός Εμπορίου (1980-1981), Υπουργός Γεωργίας (1989-1990), Υπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας (1990-1991). Την περίοδο 1985-1989 ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, και μεταξύ 1995-2000 ήταν Γενικός Γραμματέας του κόμματος.
Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρχικά ως Επίτροπος για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις και από τον Νοέμβριο 2004, Επίτροπος της ΕΕ για το Περιβάλλον, θέση την οποία κατείχε μέχρι τη λήξη της 1ης θητείας της επιτροπής Μπαρόσο το 2009.
Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου στις 4/11/2011 και μετά την συνάντηση και καταρχήν συμφωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, το πρόσωπό του αναφέρθηκε στον Τύπο ως προτεινόμενο για την θέση του πρωθυπουργού ή για την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο νέο συμμαχικό κυβερνητικό σχήμα που διαφαίνεται ότι θα υπάρξει στην Ελλάδα.
Ορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών στη κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου το Νοέμβριο του 2011.
Ήταν ο πολιτικός που ψήφισε όλα τα μνημόνια(όσο ήταν βουλευτής)θάβοντας τις ελπίδες του Λαού για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: