Τετάρτη

Μαύρο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου για να γλιτώσουμε από τους κλέφτες



Οι κύριοι Σαμαράς, ΓΑΠ και Βενιζέλος, με τους θεσιθήρες του δικομματικού καθεστώτος και τους παπαχελάδες, τους πρετεντέριδες και τον θέμο του “όλα μίζα”, μας κάνουν προεκλογική πλύση εγκεφάλου, ότι, η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, “έβγαλε την Ελλάδα από το δημοσιονομικό αδιέξοδο”, “το φως στο τούνελ φάνηκε”, τα “χειρότερα πέρασαν και τα καλύτερα είναι μπροστά μας”, “πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα”, “ξένες επενδύσεις έρχονται” και άλλες παρόμοιες αερολογίες, ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Το θράσος των ………….
…………σφουγγοκωλάριων του δικομματικού συστήματος εξουσίας έχει υπερβεί κάθε ηθικό όριο. Η δικομματική νομενκλατούρα έβαλε για λαγό του Σαμαρά την ιλαροτραγική φιγούρα του ΓΑΠ, μήπως και με το νεοϊδρυθέντα κόμμα “Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών”, κλέψει κάποιους ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εξυπνάκηδες της πρωθυπουργικής καμαρίλας, έχουν υπολογίσει πόσους αντιβενιζελικούς ψηφοφόρους θα χάσει η ΝΔ, που στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 είχαν προτιμήσει τον κ. Σαμαρά; Μήπως το κόμμα ΓΑΠ, εισπράξει περισσότερους “αντιβενιζελικούς πασόκους ψηφοφόρους” από τη ΝΔ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με συνέπεια ο Αντώνης και η παρεούλα του, να πάνε για μαλλί και τελικά να βγουν κουρεμένοι;
Ας αναλογιστούν οι Έλληνες ψηφοφόροι, ότι, καρεκλοκατακτητές της εξουσίας σαν τους κυρίους Παπαδήμο, Παπαντωνίου, Στουρνάρα, Χαρδούβελη, Καραμούζη και σια, διατυμπανίζουν πως ανήκουν στις προοδευτικές κεντροαριστερές δυνάμεις και αγωνίζονται για τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Κεντροαριστερές δυνάμεις, με παραμάσχαλα την καρέκλα της εξουσίας, με δις ευρώ καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, με βίλες σε κυριλέ προάστια, με πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, με σαλέ στην Ελβετία, με κότερα, κ.ά., αποτελούν προσβολή του δημόσιου αισθήματος. Οι κύριοι αυτοί μαζί με τον θέμο με το δήθεν προοδευτιλίκι, ζουν πλουσιοπάροχα, οι καταθέσεις τους σε ξένες τράπεζες εκτιμώνται σε εκατοντάδες δις ευρώ και σε μας τους ιθαγενείς άφησαν πεσκέσι τα μνημόνια και το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος. Το δικομματικό καθεστώς με τον γλοιώδη θέμο, διατείνονται ότι τα μνημόνια αποτελούν την μοναδική λύση. Η αλήθεια είναι ότι η μεταπολιτευτική κλεπτοκρατία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με την χρεοκοπία της χώρας στις αρχές του 2010, μας έριξε στον τάφο των μνημονίων. Μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, πολλά θα έχουμε να πούμε από την εκπομπή του θέμου “όλα μίζα” ή “όλα 5,5”. Αυτός ο κύριος θα είναι ο πρώτος, που θα φέρει πίσω τα εκατομμύρια ευρώ για να γεμίσει ο εθνικός κουμπαράς, δηλαδή τα εκατομμύρια ευρώ που παράνομα έβγαζε στο εξωτερικό και παρότι τον πιάσανε με τις μαύρες σακούλες παραμάσχαλα, εξακολουθεί και κυκλοφορεί ελεύθερος χλευάζοντας έντιμους πολίτες στο “όλα μίζα”.
Οι δήμιοι του ελληνικού λαού πρέπει να λογοδοτήσουν. Οι νεκροθάφτες της πατρίδας, έχουν την αναίδεια να ισχυρίζονται ότι τα μνημόνια είναι το φάρμακο που ανέστησε την ελληνική οικονομία. Τρίζουν τα κόκκαλα των ένδοξων απογόνων μας. Οι κατεργάρηδες του δικομματικού καθεστώτος, με γεμάτες τσέπες από μίζες και λαδώματα, ψευδολογούν ασύστολα αποσκοπώντας να κλέψουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών. Ως γνωστό, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης κουρεύτηκε δύο φορές, τον Φεβρουάριο και τον Δεκέμβριο του 2012, συντελώντας στη μείωσή του κατά 138 δις ευρώ. Τον Φεβρουάριο του 2012, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 270 δις ευρώ ή 129,8% του ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν). Γιατί το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2014 σε 325,2 δις ευρώ ή 181,8% του ΑΕΠ; Το δημόσιο χρέος αυξάνει με αχαλίνωτους ρυθμούς και ο κ. Σαμαράς οραματίζεται φωταγώγηση στο τούνελ. Το πραγματικό χρέος της κεντρικής κυβέρνησης εκτιμάται το 2014 σε 480 δις ευρώ ή 268,3% του ΑΕΠ. Από την άλλη μεριά, το 2014 το πραγματικό χρέος του ευρύτερου δημόσιου τομέα, υπολογίζεται σε 560 δις ευρώ ή 313% του ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας. Αν δεν φύγει από την κυβερνητική εξουσία η δικομματική συμμορία, το κρατικό χρέος θα συνεχίσει να αυξάνει με ρυθμούς χιονοστιβάδας και η πατρίδα τουλάχιστον για τέσσερις γενεές, θα βρίσκεται υπό τον ζυγό των ξένων πιστωτών. Μαύρο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, για να γλιτώσουμε από τη δικομματική συμμορία που χρεοκόπησε την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: