Δευτέρα

Στον Ξάδελφο μου και Αντί-περιφερειάρχη Λαρισας Κώστα Δεσποπουλο!!!!



Ξαδερφε

Ξερω ότι κρατας τα προσχηματα .Ξερω ότι μεσα σου εισαι Εθνικιστης  αλλα με το να τρεχεις πισω από τον Χρηστο Κελλα και να εμφανίζεσαι  στα καφενεια μαζι του στεναχωρεις τον Χαρακοπουλο και βεβαια και μενα τον ξενιτεμένο που σε στήριζα και σε στηρίζω.

Ξερω ακομα ότι και Εσυ και η Γυναικα σου και τα παιδια σου και ο Χρηστος την ημερα των Εκλογων Θα ψηφισετε  Χρυση Αυγη.

Μεταξυ μας αμα  ζουσε ο Πατερας σου η ο Θειος σου ο Χρήστος Μιχαλόπουλος θα ετρεχε πισω από τον Κελλα η θα ψηφιζε   Σαμαρα?!!!

Ο πατερας σου ο Γιαννης  ηταν εκλογικος αντιπροσωπος του Γριβα  Θυμαμαι στη εποχη της παντοδυναμιας του Καραμανλισμου.Εσυ τι?Τωρα θα αλαξεις ρωτα??Δεν βλεπεις εμενα  και τον Θαναση  40 χρόνια στην Ξενητεια που δεν τους προσκυνήσαμε?Δεν βλεπεις ότι πουλησαν τα παντα .

Η Ελλάδα μας κινδυνευει να εξαφανιστεί.Και δεν μιλαμε μονο για τα οικονομικα .Η Ελλαδα χανεται !!!

Ξαδερφε

 Το κλεφτοπασόκ και οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ φεύγουν. Οσες απειλές και αν εκτοξεύσουν, όσους επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους του πλήθους και προπαγανδιστές και αν πληρώσουν, το καθεστώτος που οδήγησε την Ελλάδα στα βράχια, και τον λαό σε απόγνωση, θα τελειώσει.

Αλλά δεν τελειώνει αύριο. Και δεν φεύγει για να πάει σπίτι του και να μασουλήσει ανενόχλητο όσα έκλεψε επί δεκαετίες. Η απληστία είναι ίδιον της κάστας τους.
 
Κάθε Έλληνας, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε, όποιο κόμμα κι αν σκεφτόταν να ψηφίσει πριν τις παράνομες διώξεις του Σαμαρά εναντίον των Εθνικιστών, οφείλει τώρα να κάνει το καθήκον του. Να διαφωτίσει τα θύματα της τηλεοπτικής προπαγάνδας, και να τους δώσει την μόνη απάντηση στα δεινά τους: ψήφο στους Έλληνες Εθνικιστές που δεν θα τους προδώσουν, και το απέδειξαν.

Παρε λοιπον θεση .Επικοινωνησε με την Δεσποινα την Σβερωνη.Καλεσε εμπιστευτικα ολους τους δικους μας να την στηρίξουν και να ψηφίσουν Χρυση Αυγη!!!
 Επίσκεψεις Χρ. Κέλλα σε χωριά του νομού Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: