Παρασκευή

Επίθεση με γροθιές δέχτηκε ο Λ. Κατσαρός

ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ


Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε χθες βράδυ ο πρώην νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός από δύο αδέλφια από το Χειμάδι του δήμου Τεμπών που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να επιλύσουν τη «διαφορά» τους με τον κ. Κατσαρό καθώς, πριν από χρόνια, υπέγραψε υπηρεσιακή εισήγηση με αποτέλεσμα να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο σε βάρος τους.    
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, την ώρα που ο κ. Κατσαρός κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Ιμπέριαλ. Ο κ. Κατσαρός γρονθοκοπήθηκε από τον έναν δράστη προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αδελφός του δράστη παρακολουθούσε το συμβάν. Ο πρώην νομάρχης που αναγνώρισε τους δράστες,  ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. με τα δυο αδέλφια να εγκαταλείπουν τον χώρο μέχρι να αφιχθεί η ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δυο αδέλφια, επιτέθηκαν στον κ. Κατσαρό με αφορμή χρηματικό πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί στο παρελθόν μετά από απόφαση Διεύθυνσης της πρώην Νομαρχίας Λάρισας επί θητείας Κατσαρού. Αργά χθες βράδυ ο πρώην νομάρχης, υπέβαλλε μήνυση στο Α’  Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας σε βάρος των δυο αδελφών τους οποίους κατονόμασε και πλέον αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: