Σάββατο

Αυτός είναι ο υπουργός της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γόνος μιας απ τις πιο κραταιές εφοπλιστικές οικογένειες…

Αυτός είναι ο υπουργός της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γόνος μιας απ τις πιο κραταιές εφοπλιστικές οικογένειες…
Ρωτούσαμε χθες ποιός είναι ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ- γόνος εφοπλιστικής οικογένειας – που δούλευε μέχρι πρότινος στα γραφεία της Κουμουνδούρου εμενε και μένει στην Εκάλη και σήμερα κατέχει νευραλγικό θώκο στο υπουργείο. Ο υπουργός είναι ο δραστήριος Πάνος Σκουρλέτης. Η μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμού και τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας εχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη.
ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
Εξαίρεση αποτέλεσε ο ατίθασος Πάνος που διείδε κάποιες άδικες κρίσεις στη διαχείρηση των οικονομικών της εταιρίας- οπως λένε οι πληροφορίες- όταν κάποιο οικογενειακό μέλος αποχώρησε απ τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Δεν ελαβε τα αναμενόμενα χρηματικά ποςά που τούς αναλογούςαν – κι ετσι ερμηνεύουν κοινοί γνωστοί το μόνιμα οργισμένο υφος του κατά των εφοπλιστών. Βέβαια, ο Πάνος Σκουρλέτης και λόγω αριστερής ιδιοσυγκρασίας γνωρίζει πολλά απο τα ….απλυτα των εφοπλιστών και κρατά επιφυλάξεις για το ρόλο ορισμένων .
Και δεν εχει αδικο. Σήμερα, ως νέος υπουργός Εργασίας και εξ απορρήτων του νέου Πρωθυπουργού ο Πάνος Σκουρλέτης καλέιται να αποφανθεί και για τα εργασιακά θέματα του εφοπλισμού. Αλλωστε, ως γόνος της κραταιάς οικογένειας εχει συγκεκριμμένη απόψη-ασχετά εαν διαμορφώθηκε αυτή η οργισμένη αντίδραση κάτω απο άδικες συνθήκες….

Δεν υπάρχουν σχόλια: