Πέμπτη

Ορκίστηκε η Δεσποινα Σβερωνη οι 16 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής

 

Ορκίστηκε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, η φωνή της Εθνικής αντιπολίτευσης.
 

Η Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελείται από 17 Συναγωνιστές, τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους Παππά Χρήστο, Γερμενή Γεώργιο, Παναγιώταρο Ηλία, Ζαρούλια Ελένη, Κούζηλο Νικόλαο, Λαγό Ιωάννη, Κασιδιάρη Ηλία, Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο, Γαλέο Γεώργιο,  Αρβανίτη Μιχαήλ, Μίχο Νίκο, Γρέγο Αντώνιο, Γραικό Φώτη, Χατζησάββα Χρήστο, Σβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.


Οι 6 παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαπομπεύτηκαν για ακόμη μια φορά με χειροπέδες και με μεταγωγή μέσα από τα υπόγεια της Βουλής, παρότι έχουν την νωπή λαϊκή εντολή. Οι Συναγωνιστές υποδέχθηκαν με θέρμη τους παράνομα έγκλειστους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, στέλνοντας για ακόμη μια φορά το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν γροθιά. Οι 6 παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές επέστρεψαν στα κελιά της Τιμής.

Οι 17 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν θρησκευτικό όρκο σε αντίθεση με την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου που θέλουν να εγκαθιδρύσουν ένα άθεο κράτος στην Ορθόδοξη Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: