Τρίτη

O Γκλετσος βγαζει την κουκουλα του Αγοραστου!!!!!!!Τον αποκαλει Βασίλισσα Αντουανέτα!!!!


Gkletsos Agorastos

Συγκρουσιακό περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο Βόλο κατά τη διεξαγωγή του προσυνεδρίου της ΚΕΔΕ μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου.
Την ώρα που ο Περιφερειάρχης βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε για το επισιτιστικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα κοινωνικών παροχών της Περιφέρειας, ο κ.Γκλέτσος εξανίστατο, διακόπτοντας τον με καυστικά σχόλια και στη συνέχεια εξοργισμένος και δείχνοντας την αγανάκτηση του αποχώρησε από την αίθουσα. 

Ο δήμαρχος Στυλίδας αποχώρησε καταγγέλοντας ότι ο κόσμος είναι άνεργος και ο περιφερειάρχης με τους δημάρχους περί άλλων τυρβάζουν.

Το επεισόδιο βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, αλλά το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «ΕΝΑ» ακούσαμε το Δήμαρχο να επιτίθεται λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι να μου πει εμένα ο Αγοραστός, η Αντουαννέτα-Αγοραστός; Έφυγα γιατί έλεγε μπαρούφες…πρόκειται για μια Αντουαννέτα που προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας που έφτασε τη χώρα σ’ αυτό το χάλι».
Οι δύο μπον βιβέ της πολιτικής, , μετατράπηκαν ο ένας σε Αντουαννέτα και ο άλλος σε Ροβεσπιέρο!!!
Τι άλλο θα δούμε ακόμα…!!!

Εμεις βεβαια δεν περιμενουμε  απο τον ΣΔΟΕ   να ψαξει την  κομπινα οταν
το διόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο των 600 χιλιάδων ευρώ, ετησίως, εδινε το ΙΚΑ Λάρισας στον τοτε
υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ιδοκτήτη των γραφείων που νοικιαζε στο κέντρο της πόλης.
Όπως μάλιστα αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στην Λαρισα, η οικονομική αυτή συνεργασία των δύο φορέων, ίσως αποτελεσε και έναν από τους βασικότερους λόγους για τη μη κατασκευή νέου κτιρίου ΙΚΑ στην πόλη με συνέπεια ο Έλληνας φορολογούμενος να  πληρώνε χαράτσι αρκετών χιλιάδων ευρώ!
Και όλα αυτά, σε μια περίοδο εισοδηματικής λιτότητας και περικοπών.

 Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται, ποιος ιδιώτης θα μπορούσε να πληρώνει τόσο μεγάλο ενοίκιο αυτή την εποχή, στην οδό Ασκληπιού, ή αλλού .

Αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι ο κ. Αγοραστός στηριζε τοτε την την αντι-μνημονιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ενώ μάλιστα ως βουλευτής, ήταν ο βασικός εισηγητής των προϋπολογισμών του κ. Αλογοσκούφη.!!

Αργοτερα βεβαια το καθεστώς Αγοραστου ομολογουσε  καθημερινά τις δυσβάσταχτες εξαρτήσεις που ειχε και έχει αποδεχτεί σε βάρος των Θεσσαλων και του Πατριωτικου Λαού μας της Κεντρικης Ελλαδος. Εξαρτήσεις που ειχαν και έχουν να κάνουν με τις παραχωρήσεις στο αμαρτωλο καθεστως Σαμαρα  και την αφαίμαξη του ελληνικού λαού απέναντι στους τοκογλύφους του νεοταξισμού του οποιου αναποσπαστο κομματι ειναι ο  Περιφερειαρχης και οι Αοκνοι και Ασφαιροι ταχα Δεξιοι που εχει μαζεψει γυρω του.

Ο αδιστακτος Βλαχος Περιφερειαρχης με τις οικογενειακες αριστερες καταβολες που ομως κατορθωσε χαρις στον μπαρμπα Αγορογιαννη να αναδειχθει σε σημαιοφορο της Δεξιας στη Λαρισα και την Θεσσαλια αφησε γυμνή την Παραταξη  από τα φυσικά της πλεονεκτήματα που ειναι τα Γαλαζια Παιδια -οι Αγωνισται, που παντα πληρωνουν το μαρμαρο!!!



Ένας ολάκερος λαός πεινά, κλαίει, μαραζώνει, θυμώνει.
Οι δεξιοι της Λαρισας, της Θεσσαλιας  τα εχουμε παρει στο κρανιο!!!

Τα κωλοπαιδια  της καμαριλας του Αγοραστου Ρημαξαν την ΕΑΣ Λαρισης!!!Επαιρναν ενοικια απο το ΙΚΑ πισοπλατα!!Τα επαιρναν μεσω των ΜΚΟ.Εκαναν συναυλιες στις γιορτες του Μισους και των Πολυτεχνειων.
Χρηματοδοτουσαν τα μνημεια των Φλωρακηδων.
Ολα τα απλυτα και τις πουστιες τις εκαναν!!
 Δεν μπορεις να σφυριζεις αδιαφορα και συνεχεια στο πλιατσικο κυριε Κωστακη Αγοραστε!!!Καλα λοιπον στα χωνει ο Γκλετσος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: