Τετάρτη

Η ελαφροδεξιά του Κούλη εναντίον των αγροτών!!!!





 
Το πραγματικό πρόσωπο της αντιλαϊκής και αντεθνικής ψευτοδεξιάς αποφάσισε να επιδείξει γνωστή σαμαρική ιστοσελίδα, η οποία προτρέπει το νέο πρόεδρο της ΝΔ να μη χαϊδέψει τ’ αυτιά των υποκριτών αγροτών!

Υπό τον τίτλο «Φτάνει πια η υποκρισία», η «δεξιά» συνιστώσα της ΝΔ κατηγορεί τους αγρότες για πλουτισμό και υποκρισία, καλώντας την ηγεσία του κόμματος σε σκληρή στάση απέναντί τους.

«Έχουμε πει ότι η Νέα Δημοκρατία αν θέλει να έχει μέλλον, αν θέλει να μην καταντήσει… ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει το άκρως αντίθετο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να πολεμήσει τον λαϊκισμό, τις ψεύτικες υποσχέσεις, τις μαυρογιαλούρικες πρακτικές, όλα όσα οδήγησαν την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται», σημειώνουν οι «δεξιοί» και συμπληρώνουν με πηγαία χαιρεκακία:

«Ναι, υπάρχει μεγάλη μερίδα των αγροτών που είναι βολεμένη. Υπάρχουν χιλιάδες αγροτικές οικογένειες που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο χωράφι και ζουν με τις κοινοτικές επιδοτήσεις. Ναι, υπάρχουν και αγροτοπατέρες αλλά και τεράστια φοροδιαφυγή. Υπάρχουν παραγωγοί που βγάζουν τα προϊόντα τους από το χωράφι και δεν κόβουν ούτε ένα παραστατικό. Και υπάρχουν και πάνω από 8 στους 10 που δηλώνουν μέχρι πέντε χιλιάδες ευρώ. Και δεν είναι ψέμα ότι ο μέσος φόρος τους είναι λίγο πάνω από τα 300 ευρώ το χρόνο ή ότι πληρώνουν ελάχιστα στον ΟΓΑ».

Η ΝΔ με απλά λόγια, χρεώνει σε όλους τους αγρότες όσα έπρατταν οι αγροτοπατέρες του κόμματός τους (εξ ιδίων δηλαδή, κρίνουν τα αλλότρια), καθώς και οι αγροτοσυνδικαλισταράδες της Αριστεράς, από το ΚΚΕ μέχρι το ΠΑΣΟΚ.

Ποιοι αγρότες όμως, είναι βολεμένοι; Είναι τα γνωστά στον αγροτικό κόσμο κομματόσκυλα που τρέχουν πίσω από βουλευτές και χυδαίους πολιτικάντηδες της ψευτοδεξιάς και της αριστεράς, που συνωστίζονταν μέχρι πρότινος στα πολιτικά γραφεία χρεοκοπημένων κομμάτων για να σπρώξουν με «δημοκρατικό» τρόπο μια επιδοτησούλα και μια εξίσου «δημοκρατική» διευκόλυνση στον ΟΓΑ και στην εφορία. Διότι το κομματικό Κράτος, είτε ψευτοδεξιό είτε αριστερό, ζει και βασιλεύει!

Επιπλέον όμως, οι βουλευτές της ΝΔ τον Αύγουστο του 2015, ψήφισαν και με τα δυο χέρια το Μνημόνιο της Αριστεράς, έχοντας πλήρη γνώση των εθνοκτόνων μέτρων που αυτό προέβλεπε για τον Έλληνα αγρότη. Τυχαία νομίζετε οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ αποφεύγουν να παρουσιαστούν στα μπλόκα των αγροτών;

Και για να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις της ΝΔ, το σχετικό άρθρο της «δεξιάς» συνιστώσας καταλήγει: «Γι’ αυτό λοιπόν η ΝΔ που υποτίθεται κάνει μια νέα αρχή, δεν πρέπει να ανέβει στα τρακτέρ και να χαϊδέψει τα αυτιά κανενός. Όλοι οι Έλληνες αγαπάμε την Ελλάδα μας αλλά πρέπει και να το αποδεικνύουμε. Φτάνει πια η υποκρισία»!
Αυτά τα ολίγα για να γνωρίζουν οι αγρότες ποια ήταν και είναι η ψευτοδεξιά ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: