Τετάρτη

Όλη η διαδρομή του μαύρου χρήματος για τα υποβρύχια!!!!Εκθετος Ο Μειμαρακης και μαζι ολοι αυτοι που θα τον ψηφισουν την Κυριακη!!!

Αποκλειστικό: Όλη η διαδρομή του μαύρου χρήματος για τα υποβρύχια 
ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 32 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών θα συνεχίσουν να στοιχειώνουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλλά και να... ταλανίζουν την ελληνική Δικαιοσύνη, όσο παραμένει σε εκκρεμότητα η απόδοσή της και μέχρι να δει ο λαός όλους όσοι εμπλέκονται, σύμφωνα με τα κατηγορητήρια, να τιμωρούνται παραδειγματικά για τη ζημιά που προκάλεσαν στην ελληνική οικονομία.

Το Μπλοκ μας  από την πρώτη στιγμή έχει τεθεί... απέναντι και με μια σειρά αποκλειστικών και άκρως αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων ξεσκέπασε και έφερε στο φως της δημοσιότητας, όλα τα στοιχεία που οι συμμετέχοντες στα σκάνδαλα δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν, πιστεύοντας ότι έτσι θα καταφέρουν να αποφύγουν τις οδυνηρές συνέπειες των εγκληματικών ενεργειών τους.
Σήμερα, αποκαλύπτουμε τον μακρύ κατάλογο της διαπλοκής και τη διαδρομή που ακολουθούσε το μαύρο χρήμα που μοίραζαν οι Γερμανοί της Rheinmetall και Atlas Elektronik, προκειμένου οι δύο εταιρείες να πάρουν τη «δουλειά» των περιβόητων πια, υποβρυχίων.
Δεν μιλάμε φυσικά για ένα και δύο, αλλά για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία... χάθηκαν και κατέληξαν σε λογαριασμούς εταιρειών – φαντασμάτων και φυσικών προσώπων, τα οποία έχουν πλέον εντοπιστεί και παράλληλα ταυτοποιηθεί από την εισαγγελική έρευνα.
Και όπως θα δείτε στα έγγραφα που σήμερα αποκαλύπτει το Newsbomb.gr είναι δεκάδες τα πρόσωπα που είδαν τους λογαριασμούς τους σε τράπεζες του εξωτερικού να «φουσκώνουν», προκειμένου να διαμορφωθεί το πεδίο της δράσης που απαιτούσαν οι Γερμανοί για να μην... ανοίξουν στόματα, αλλά κυρίως, για να κλείσουν την μπίζνα των υποβρυχίων λαδώνοντας μέσω του Κάντα και των άλλων βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση, όποιον βρισκόταν σε θέση – «κλειδί» για την υλοποίηση της υπογραφής των συμβάσεων.
Οι δύο γερμανικές εταιρείες τροφoδοτούσαν μέσω της Demtec Limited (Tredeco) στην Αγγλία, 5 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς με ποσά που ξεπέρασαν τα 32 εκατομμύρια ευρώ.
Δεκάδες ψευδώνυμα, δεκάδες εταιρείες... φαντάσματα και ένα απίστευτα οργανωμένο σύστημα παραπληροφόρησης, προκειμένου να χαθούν τα... ίχνη του μαύρου χρήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως χρησιμοποίησαν ακόμα και την Barclays Bank, με δύο λογαριασμούς να ανήκουν στην αγγλική τράπεζα, ενώ ένας ανήκε στην Bank Morval στη Γενεύη, ένας στην BRP και ένας πέμπτος στη γερμανική Dresner Bank. Μόνο από το λογαριασμό στην ΒRP διακινήθηκαν 18 εκατομμύρια ευρώ, από τις 9/8/2005 μέχρι τις 6/10/2011, αν και το τελευταίο έμβασμα κατεγράφη στις 14/5/2008 και ήταν ύψους 470.000 ευρώ. Η έρευνα απέδειξε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός τροφοδοτούσε τις... τσέπες πλήθους στρατιωτικών για τους οποίους χρησιμοποιούνταν ουκ ολίγα ψευδώνυμα, όπως Falakro vouno, cousin, cinemon, pretre, Aviateur με το τελευταίο να έχει... αποδοθεί στον Κάντα, βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση των υποβρυχίων.
Στους οκτώ πίνακες που ακολουθούν θα δείτε αναλυτικά πώς ξετυλίγεται ολόκληρο το κουβάρι της διαδρομής της μίζας των 32.000.000 ευρώ και όλα τα ονόματα των προσώπων που φέρονται να τα έχουν... αρπάξει για να καταλήξει η δουλειά των υποβρυχίων στα χέρια των Γερμανών, οι οποίοι εισέπραξαν από το ελληνικό δημόσιο τουλάχιστον τρία δισεκατομμύρια ευρώ...
Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει άμεσα και ταχύτατα να ολοκληρώσει την υπόθεση αυτή, τιμωρώντας παραδειγματικά εκείνους που θα αποδειχθεί στο δικαστήριο πως έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: