Παρασκευή

Γέμισε η Ευρώπη από λιποτάκτες και δειλούς που παριστάνουν τους πρόσφυγες!

 Γέμισε η Ευρώπη από λιποτάκτες και δειλούς που παριστάνουν τους πρόσφυγες!
Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θεωρούμε πρόσφυγα όποιον προέρχεται από τη Συρία και το Ιράκ, τις δύο χώρες όπου κυρίως μαίνεται ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ).
Θεωρούμε πρόσφυγες τους πάντες, είτε είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, αυτούς που αποκαλούμε διαχρονικά στην ιστορία άμαχο πληθυσμό, είτε πρόκειται για νέους άνδρες στην ακμή της ηλικίας τους.
Δεν είναι μυστικό ότι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Σύροι και Ιρακινοί εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους για να αποφύγουν να πολεμήσουν είτε με την κυβέρνηση, είτε με τους τζιχαντιστές.
Κάποιοι από αυτούς ήταν ήδη στρατιώτες, το έσκασαν από τον στρατό και είναι λιποτάκτες.
Κάποιοι άλλοι ήταν να στρατευθούν και διέφυγαν πριν τους εντοπίσει η στρατολογία. Αυτούς τους λέμε ανυπότακτους.
Ότι εκατοντάδες χιλιάδες νεαροί Σύροι λιποτάκτησαν ή το έβαλαν στα πόδια αντί να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και τα σπίτια τους αποτελεί μια πραγματικότητα.
Όποιος στη Δύση τολμήσει να θίξει αυτή την πραγματικότητα, ότι δηλαδή ένα μεγάλο μέρος των προσφύγων είναι λιποτάκτες και ανυπότακτοι, τον χαρακτηρίζουν αμέσως ως «ακροδεξιό», ωστόσο, το ίδιο ακριβώς λένε και οι αριστεροί Κούρδοι αντάρτες στη Συρία. Υπογραμμίζουμε: Οι αριστεροί σοσιαλιστές Κούρδοι αντάρτες.
Πώς το λένε; Τόσο απλά: «16000 Kurdish WOMEN stayed behind to fight ISIS, While millions of fighting age Syrian/Iraqi men fled to EU».
Μετάφραση: «16.000 Κούρδισσες έμειναν πίσω να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος, ενώ εκατομμύρια σε μάχιμη ηλικία Σύροι και Ιρακινοί άνδρες έφυγαν στην Ευρώπη».
Αυτούς λοιπόν τους «δυστυχισμένους» (και… μπάκουρους) νεαρούς πρόσφυγες, που τόσο στεναχωριούνται που τους βλέπουν να ταλαιπωρούνται οι «αλληλέγγυοι» και οι «φιλάνθρωποι» των ΜΚΟ (και των διαφόρων αριστερίστικων περιθωριακών οργανώσεων), οι Κούρδοι αριστεροί αλλά και η κοινή γνώμη της Συρίας τους θεωρούν δειλούς και λιποτάκτες.
Γιατί τι άλλο μπορούν να είναι εκτός από δειλοί και λιποτάκτες, όταν η πατρίδα τους καταστρέφεται, αντί να κάτσουν να την υπερασπιστούν να το βάζουν στα πόδια; Είναι αυτοί δυστυχισμένοι και ανήμποροι πρόσφυγες;
Ανήμποροι πρόσφυγες είναι ο άμαχος πληθυσμός. Όποιος πετά το όπλο και τρέχει είναι δειλός και λιποτάκτης. Έτσι χαρακτηριζόταν πάντοτε στην ιστορία, έτσι ισχύσει ακόμα και σήμερα να λέγεται.
Και οι Κούρδοι, που έχουν ποτίσει με αίμα τη γη της Συρίας, βάζουν το ζήτημα σκληρά. Ότι δηλαδή 16.000 γυναίκες Κούρδισσες (που κανονικά θεωρούνται άμαχος πληθυσμός), έπιασαν τα όπλα ενώ τα… παλικάρια το έβαλαν στα πόδια και η Ευρώπη τους υποδέχεται ως… πρόσφυγες.
Αυτή η ανάρτηση απαντά και στα δεκάδες κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας, στη Γερμανία.
118 γυναίκες κατήγγειλαν ότι όπως βγήκαν από τον σταθμό, για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Κολωνίας, παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, ληστεύτηκαν, υπάρχει και μια καταγγελία για βιασμό, από έναν όχλο 1.000 έξαλλων προσφύγων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν νεαροί άνδρες. [Διαβάστε εδώ].
Γερμανοί αστυνομικοί που συνέλαβαν κάποιους από αυτούς βεβαιώνουν ότι ήταν νεοφερμένοι στη Γερμανία, είχαν πάνω τους τις αιτήσεις για άσυλο.
Αυτές οι χυδαίες, βάρβαρες και εγκληματικές συμπεριφορές, δεν συνέβησαν από τους οικογενειάρχες πρόσφυγες που έφυγαν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους για να γλιτώσουν από τον θάνατο και την καταστροφή.
Συνέβησαν από τους λιποτάκτες και τους ανυπότακτους, από τους δειλούς και τα ρεμάλια της Συρίας και του Ιράκ. Γιατί έτσι συμπεριφέρονται διαχρονικά οι λιποτάκτες, όσοι έχουν διαβάσει ιστορία τα γνωρίζουν.
Δεν είναι λοιπόν όλοι πρόσφυγες. Οι μισοί τουλάχιστον είναι λιποτάκτες, δειλοί και ρεμάλια. Και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έδωσαν μια πρώτη «ιδέα» για το τι θα ακολουθήσει στην Ευρώπη…

Δείτε και την κουρδική ανάρτηση στο Facebook:

kourdisses

Δεν υπάρχουν σχόλια: