Παρασκευή

Επιλεκτικές ευαισθησίες…



Απάντηση στους δήθεν έξαλλους  χρυσαυγιτες  βουλευτές έδωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.
 Τους θυμίζει κάτι που πιθανότατα έχουν ξεχάσει: Ότι αυτός ο λαός πολέμησε τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και απόλυτη προσήλωση στην αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, από το σύνταγμα και τους νόμους.
Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους είναι ευθεία βολή εναντίον του.
Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση.
Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!


Να πως κατάντησε η πατρίδα μας,για την οποία πήγαν και πολέμησαν οι παππούδες μου...Νηστικοί και στερημένοι,νίκησαν μία αυτοκρατορία της εποχής και μία άλλη την έφεραν σε πολλή δύσκολη θέση.Πήγαν και πολέμησαν για να καταλάβουν σήμερα την Ελλάδα μας οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί χωρίς κανέναν πόλεμο,χωρίς καμία προσπάθεια.Ας είναι καλά οι ΜΚΟ που τις πληρώνουμε κιόλας για να μετακινούν τους μετανάστες,ώστε σε 20 χρόνια από τώρα να μην υπάρχουμε
Είδατε κι ακούσατε κανέναν απ’  τους Ενστολους   που το παίζουν πατριώτες (του “κώλου”) να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν ???  Είδατε κι ακούσατε  μήπως την είδηση απο κανένα  ελληνικό βοθροκάναλο???   … ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ -  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ  ΣΤ’ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ  ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ  – ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ  ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !  ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ  ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 !!! 
Τώρα εσυ ρε Δοσιλογε Ναυαρχε μπορείς να μας πεις τι κάνει ο λαός ;
Eσυ σαν ναύαρχος τηρείς το σύνταγμα; Και που είναι η προστασία των συνόρων ΜΟΥ;
Tροχονόμος των λαθρομεταναστών κατάντησες και εσύ, και οι λοιποί…..  
Στους άνδρες και τις γυναίκες των Ε.Δ δεν τους ανάθεσε ο λαός να κάνουν τις φιλιππινεζες των λαθρο, αλλά να φυλούν Θερμοπύλες.
Από τον παγκόσμιο σεβασμό των πατεράδων, μας καταντήσατε παγκόσμιο περίγελο για να «συντηρήσετε» το σαρκίο σας.
Ο λαός πάντα περίμενε περισσότερα από τις Ε.Δ αλλά οι τωρινές  υπηρέτριες των πολιτικών, τις «ξεφτιλίζετε» κάθε μέρα που περνά και ποιο πολύ.
Σε ένα ομολογούμενο προτεκτοράτο, δεν μιλούν για σύνταγμα και δημοκρατικό πολίτευμα. Eίναι ύβρις για τους υγιώς σκεπτόμενους. .      

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο, πολυ καλες και οι γλωσσες, εχεις πολλες! επλιζω να γνωριζεις οτι και η χρυση αυγη ειναι απο τα πιο βρωμερα πιονια του "συστηματος". εντελως και σε καθε κινηση κ μπορω να αιτιολογησω.