Δευτέρα

Καμμένε, έχεις κάψει φλάτζες τελείως...Ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ: ''Τουρισμός'' στην Φλόριδα 18-19 Μαρτίου και μετά περιήγηση στην Ουάσιγκτον (20-21 Μαρτίου), με αφορμή το Συνέδριο της Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης ΑΙΡΑC.και με χρηματα των Χρεοκοπημενων Ελληνων!!!

Ειμαι 40 χρονια στην Αμερικη!!!Απο το 1975.Εχω δει διαφορες επισκεψεις Ελληνων αξιωματουχων.Τα εχω δει ολα.Παρακολουθωντας την επισκεψη αυτη του Υπουργου Αμυνας  φωναζω με ολη την δυναμη μου

Καμμένε, έχεις κάψει φλάτζες τελείως...


 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα ενόψει του εροτασμού της 25ης Μαρτίου - Μαζί του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης -Σήμερα, ο κ. Καμμένος μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον για την ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC Τις Ηνωμένες Πολιτείες λοιπον επισκέπτεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μετέβη στην Τάμπα της Φλόριντα με ένα εκ των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών.Και φυσικά το κόστος θα ήταν πολύ μικρότερο αν ερχονταν  με το αεροπλάνο της γραμμής... αλλά δεν θα πούλαγε μούρη έτσι... Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρέστη στις εκδηλώσεις της Ομογένειας ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα των ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στο Tarpon Springs. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Κατσίκης». Η ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρει ότι σήμερα «Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον».
Απο το βιντεο της αφιξης που εχουμε αναρτησει φαινεται καθαρα οτι δεν υπαρχει ουτε ενας υψηλοβαθμος υπαλληλος του Αεροδρομιου  που να τον υποδεχεται.Δεν υπαρχει κανενας αξιωματουχος της Αμερικανικης Κυβερνησης.Αρα η επισκεψη του ειναι καθαρα ιδιωτικη.
Το θεμα επομενως ειναι κατ εξοχην ηθικον.
Όταν ομως  σε τέτοιους τραγικά χαλεπούς οικονομικούς και όχι μόνο καιρούς για την Πατρίδα, για να επιβεβαιωθείς, παίρνεις το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, στο βάθος της καταμαυρης ψυχής σου, θα πρέπει να υπάρχει μια φωνούλα, που σου ψιθυρίζει:
 "ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ"
 Τελικά τον ''ευτέλισαν'' τον ''τουρίστα'' Π. Καμμένο άθελά του, ως συνεργό σε ''ανώμαλες ομογενειακές, κερδοσκοπικές καταστάσεις'', στην Φλόριδα, που η τοπική Ομογένεια τις έχει καταδικάσει τις δύο τελευταίες δεκαετίες και γελά με τα χάλια ''ανεπίδεκτων μάθησης'', ανεύθυνων και εύκολα παρασυρόμενων (από διαχρονικούς και όλων των καταστάσεων, επιτήδειους) Ελλήνων πολιτικών. 

>

Η Ομογένεια στον Κόλπο Τάμπας Φλόριδα, βλέποντας έναν υπουργό της χρεοκοπημένης Ελλάδας να ταξιδεύει με πολυμελή ακολουθία και το ''προεδρικό αεροσκάφος'', επισκεπτόμενος την περιοχή, γιά έναν ''δεκάρικο'' λόγο σε έναν χορό και κατάθεση στεφάνου σε μνημείο πεσόντων σε πολέμους Αμερικανών, ήταν φυσικό να αγανακτήσει και να ''στολίζει'' τον υπουργό 'Αμυνας, με φράσεις του τύπου ''όλοι τα ίδια σκ... είναι, γι' αυτό καταστράφηκε η Ελλάδα'' και να γελά μαζί του, θλιβόμενη επίσης, γιά την κατάντια της πατρίδας μας, εξαιτίας γραφικών, ανεύθυνων και ασυνείδητων πολιτικών της, που χρησιμοποιούν το κράτος γιά ''το άτομό τους''.
Και ο υπουργός, εγκλωβισμένος από επιτήδειους (που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ την τουριστική επίσκεψή του), στον ''κόσμο'' του, χωρίς να το καταλαβαίνει, εκτέθηκε άσχημα, νομίζοντας ότι όλα είναι ''μιά χαρά'' και η Ομογένεια... ''ενθουσιασμένη''.
Ο Πάνος Καμμένος, ήταν τελικά, ένας ακόμα ''κομπάρσος'' (o χειρότερος των τελευταίων 25 χρόνων, εξαιτίας κόστους του άσκοπου τουριστικού ταξιδιού του) σε μιά επαναλαμβανόμενη φλοριδιανή κωμωδία, παραγωγής και σκηνοθεσίας ''Μητσάρα'' (Γιώργου Μέρμελα), στον οποίον αξίζουν ''μπράβο'', που γιά 25 χρόνια, ''ανακαλύπτει'' και χρησιμοποιεί άσχετους 'Ελληνες αιθεροβάμονες πολιτικούς, πουλώντας τους εκδούλευση και φροντίζοντας γιά τα τουριστικά τους ταξίδια στην Φλόριδα με κρατικό χρήμα, γιά να ''αρμέγει'' με την ''βοήθειά τους'' -όπως έγινε δεκαετίες '90 και '00- το ελληνικό κράτος.
Σημ.: Αν τα πολυέξοδα τουριστικά ταξίδια υπουργών Ελλάδας λογίζονται ως ''εκπροσώπηση της χώρας'', τότε υπάρχει μεγάλο, σοβαρό πρόβλημα.
Ο...''κεντρικός ομιλητής'': Tο ''ανέκδοτο της δεκαετίας'' και η γελοία παραπληροφόρηση στην Ελλάδα   

 ''Κεντρικός ομιλητής, ο Π. Καμμένος στο συνέδριο του AIPAC στην Ουάσιγκτον'', γράφει η ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου 'Αμυνας και αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ Ελλάδας.
Με την γελοία παραπληροφόρηση, ο Π. Καμμένος, ο ένας από τους 200 ομιλητές, γίνεται... πρώτος, ''κεντρικός ομιλητής'' στο συνέδριο της Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης, αφήνοντας... τελευταίους, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, υπουργούς ΗΠΑ και Ισραήλ, αλλά και τους υποψήφιους γιά το προεδρικό χρίσμα.
Σε τι χρειάζεται τέτοια παραπληροφόρηση;
Στην Ελλάδα όμως υπάρχει και η άλλη άποψη: Τι είναι όλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι ''μικροί'', μπροστά στον ''τεράστιο'' υπουργό Πάνο Καμμένο;
Λέγεται ότι, ο υπουργός κατάλαβε (αν κατάλαβε), τι του ''έστησαν'' στην Φλόριδα οι επιτήδειοι, αλλά ''κατόπιν εορτής'': Η Ομογένεια τώρα τον κοροϊδεύει και γελά μαζί του.
Το ερωτημα που προκυπτει ειναι .Μπορει ο Υπουργος Αμυνας να ερχεται στην Αμερικη με χρηματα των Ελληνων επειδη θελει να ομιλησει σε μια συγκεντρωση -συνεδριο μια  οργανωσης που υποστηριζει σθεναρα τις Ισραηλοαμερικανικες σχεσεις?Εγω προσωπικα σε μια εποχη που τουρκοι αξιωματικοι αποβιβαζονται στα ελληνικα νησια  και η Ελλαδα κατακλυζεται απο το προσφυγικο τσουναμι δεν αντιλαμαβανομαι την σκοπιμοτητα αυτης της επισκεψης.Θελω δε να παρακαλεσω τους Πατριωτες να του απευθυνουν επερωτηση ωστε να κληθει να απαντησει ενωπιον της Βουλης   για αυτην του την επισκεψη.


π. καμμενος, ταμπα φλοριδα-18 μαρτίου 2016

Ο υπουργός'Αμυνας θα είναι ένας από τους 200 ομιλητές στο συνέδριο του AIPAC 
Η δεκάλεπτη ομιλία του στο AIPAC (δεν είναι ''κεντρικός ομιλητής'' όπως εσφαλμένα αναφέρεται στην Ελλάδα), είναι και ο κύριος σκοπός της πολυέξοδης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, με πολυμελή συνοδεία και το προεδρικό αεροσκάφος? Στην Φλόριδα, μίλησε γιά 10 λεπτά -Σάββατο βράδυ- στην... χοροεσπερίδα(!!!) της ''Επιτροπής Παρέλασης''.


 


Επειδή ''τον έσκασαν'' τον υπουργό με την υπόθεση ''Μακεδονία-Μουζάλας'' και γιά να μην τα κάνει ''κούγκι'', γιά να ''ξεσκάσει'', πήρε το προεδρικό αεροσκάφος, με συνεργάτες και φίλους, γιά μιά πολυέξοδη τουριστική περιήγηση-βόλτα, στις ΗΠΑ.
Σημ.: Ο υπουργός Π. Καμμένος, ήταν να έρθει 17 Μαρτίου στις ΗΠΑ, αλλά υπήρξε μονοήμερη καθυστέρηση, εξαιτίας ''Μουζαλο-Μακεδονίας''
Μαζί με τον υπουργό και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κων/νος Κατσίκης.
Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της συμμετοχής του στην υπουργική συνοδεία.
Υποθέτουμε ότι είναι καθαρά τουριστικός.
Ο υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με την πολυμελή ακολουθία του (9 άτομα, οι 2 είναι συνεργείου της ΕΡΤ και το προεδρικό αεροσκάφος), στην Φλόριδα (Κόλπος Τάμπα) Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και μετά στην Ουάσιγκτον, γιά να μιλήσει σε συνέδριο Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης ΑΙPAC, Κυριακή 20 Μαρτίου και την επομένη σε εκδήλωση του ΑΗΙ, που υποτίθεται ότι κάνει ''λόμπι'' στην Ουάσιγκτον.
Ο κ. Καμμένος, δεν ήταν στην φθίνουσα, υποβαθμισμένη από τους διοργανωτές της, παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου) στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριδα, 20 Μαρτίου.

Στην παρέλαση ήταν η ''μπάντα του πολεμικού Ναυτικού'' από Ελλάδα (τα έξοδα καλύφθηκαν από Ομογενή).
Ο Υπουργός 'Αμυνας, ήταν υπό την ''υψηλή προστασία, καθοδήγηση'' του διαχρονικού-θρυλικού (όλων των καταστάσεων) ''Μητσάρα'' (Γιώργου Μέρμελα), που είχε ''στενή συνεργασία'' στο αμαρτωλό παρελθόν και με Α. Τσοχατζόπουλο, Ευ. Βενιζέλο, Athens 2004, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: