Τετάρτη

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ»

8a32bb16-63d6-4e9f-9384-05c0ee163de2
Πιτσιρικάδες στην Λάρισα… μοίραζαν εφημερίδες… και αυτό δεν άρεσε στην αστυνομία. Έτσι σύμφωνα με όσα καταγγέλουν… θέλησαν να τους απομακρύνουν με άκομψο και βίαιο τρόπο…
Ενώ τους φόρτωσαν σε μαύρο τζιπ…. τους ξυλοφόρτωσαν για την «παράνομη και αμαρτωλή» τους πράξη.
b1f72937-34de-4f80-9245-440434ea2b3f
17552744-e0ec-4e55-ad40-7647ca6eaffa
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την καταγγελία… και τα όσα διαδραματίστηκαν στην Λάρισα!
Προς ενημέρωσή σας
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
με την άφιξή σας (15-5-2016) στην πόλη μας, και αποβιβαζόμενος στην πλατεία του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Αχιλλείου, σε μια απόσταση ελάχιστα μέτρα από σας μερικά παιδάκια διένειμαν την εφημερίδα “ΑΓΩΝΑΣ”. Η διανομή γίνονταν από παιδιά, διότι η αστυνομία απαγόρευσε την παραμονή στο χώρο στους μεγάλους εθελοντές μας περιορίζοντάς τους σε μια απόσταση 400-500 μέτρων από τον εορταζόμενο ναό. Η κίνηση του Προέδρου, που παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις, να ζητήσει ο ίδιος την εφημερίδα «ΑΓΩΝΑΣ», θεωρήθηκε από τους παρευρισκόμενους, εκείνη την στιγμή και στο σημείο αυτό, ως θετικό σημάδι και επιδοκιμάστηκε θερμά.
Όμως αυτό δεν άρεσε σε μερικούς… ούτε και στην αστυνομία, που, αμέσως μετά, ζήτησε από τα παιδιά (ηλικίας 11-18 ετών) να σταματήσουν την διανομή και να φύγουν. Τα παιδιά αποτραβήχτηκαν προς τον χώρο της πλατείας σταματώντας την διανομή. Αλλ’ ούτε αυτό την ικανοποίησε και ζήτησε απ’ τα παιδιά όχι μόνο να απομακρυνθούν αλλά να εξαφανιστούν τελείως. Τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν γιατί κάθονταν χωρίς να πειράζουν ούτε να ενοχλούν κανέναν. Και τότε όρμησε μια ομάδα αστυνομικών με επικεφαλής κάποιον αξιωματικό κι αφού τα ξυλοφόρτωσαν τα έριξαν σε ένα μαύρο τζιπ και τα μετέφεραν γρήγορα-γρήγορα στα “γραφεία” της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν και που βίωσαν τα παιδιά ήταν εφιαλτικές!!
Επί ώρες δεν θα μάθαιναν τίποτα οι γονείς τους, καθώς κι εμείς, αν δεν συνέβαινε το εξής περιστατικό: Στο μαύρο τζιπ, που τους τσουβάλιασαν, κάποιος αστυνομικός, που πήγε να κλείσει την πόρτα, είδε τον “περιποιημένο”ενδεκάχρονο μικρό και φώναζε στους άλλους: «Ρε σεις, τούτον εδώ τον μικρό που τον πάμε; Θα γίνουμε ρεζίλι». Έτσι κατέβασαν τον μικρό, ο οποίος έτρεξε και ειδοποίησε τους γονείς που βρίσκονταν στην καθορισθείσα από την Αστυνομία απόσταση (500 μ.).
Η απελευθέρωση των παιδιών έγινε δύο ώρες, περίπου, μετά την σύλληψή τους. Τότε άρχισαν να παραπονούνται γιατί πονούσαν σε διάφορα μέρη τους σώματός τους αναγκάζοντας τους θορυβημένους γονείς να τα προσκομίσουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που εφημέρευε. Εκεί οι γιατροί αφού διαπίστωσαν τις κακώσεις των παιδιών, στους δύο έβαλαν νάρθηκα στο δεξί τους χέρι υποχρεώνοντάς τα σε ακινησία έως τις 24 Μαΐου οπότε θα γίνει ιατρική επανεξέταση.
Σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου αρχίζουν πανελλήνιες εξετάσεις και, τα παιδιά χάνουν τις εξετάσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την σταδιοδρομία τους.
Ως προς τα υπόλοιπα και όσον αφορά για τους μώλωπες σε κεφάλια, λαιμούς και σε διάφορα σημεία του σώματος τους δόθηκε φαρμακευτική αγωγή.
Κύριε Πρόεδρε, εδώ στη Λάρισα έχουμε μια ιδιόρρυθμη Δημοκρατία. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνουν τέτοια και χειρότερα ακόμα. Μας χτυπούσαν και πηγαίναμε εμείς κατηγορούμενοι. Καλούσαμε την αστυνομία γιατί πιάναμε επ’ αυτοφώρω ανθρώπους να καταστρέφουν ή να πετούν εφημερίδες από στα STANDSαντί να συλλάβουν αυτούς, συλλάμβαναν εμάς. Παρεμπόδιζαν την διανομή της εφημερίδος κι εμάς κρατούσαν στα κρατητήρια. Ειρηνικά σηκώναμε πανό καταγγέλλοντας οικονομικές και άλλες ατασθαλίες τις οποίες όλοι απέκρυπταν κι εμάς ξυλοφορτώνανε και έδιωχναν.
Κύριε Πρόεδρε, δεν σας κάνει εντύπωση το ότι χτύπησαν την Κυριακή πέντε μικρά παιδιά και μια γυναίκα γιατί μοίραζαν εφημερίδες ενώ από το προηγούμενο βράδυ είχαμε έρθει σε συνεννόηση; Εκεί βρίσκονταν τα μέσα ενημέρωσης και τραβούσαν πλάνα, την ώρα που σβαρνίζονταν και κακοποιούνταν μικρά παιδιά κι ο κόσμος διαμαρτύρονταν, και παρ’ όλα αυτά σιώπησαν τελείως αποκρύπτοντας τις βιαιότητες των εντεταλμένων οργάνων των σιτιζομένων από τη στυγνή φορολογία μας.
Πού καταντήσαμε! Εάν Έλληνας ακουμπήσει κάποιο αλλοδαπό (Πακιστανό, Ιρακινό, Λιβανέζο…) ή κάποιο ζώο (σκυλάκι, κατσικάκι, γαϊδουράκι…) μ’ αυτό για ημέρες και εβδομάδες θα ασχολούνται τα Μ.Μ.Ε., και τα παιδιά των χριστιανών τα υποβίβασαν ακόμη και πιο κάτω από τα ζώα!   Για δε τους χριστιανούς του αγίου Αχιλλείου, που για χρόνια αγωνίζονται τον πνευματικό αγώνα προκειμένου να συμβάλλουν, έστω και στο ελάχιστο, στην κάθαρση της εκκλησίας και της πατρίδας από την πνευματική κοπριά, ούτε μία λέξη δεν έγραψαν. Τι κρίμα!!!
Μην απορούμε λοιπόν για το σημερινό χάλι μας. Θα ’ρθει η εποχή που σαν άλλος Διογένης θα ψάχνουμε με τα φανάρι για δημοκρατία.
Κύριε Πρόεδρε, έχετε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος το χρόνο της Προεδρίας μπορείτε να οδηγήσετε την πατρίδα μας στη σωτηρία βοηθώντας τον καθόλα θρησκευόμενο λαό της στον μοναδικό Σωτήρα, που θέλει και έχει τη δύναμη να το κάνει. Σε εναντία περίπτωση η οργή του Θεού δεν θα αργήσει να έλθει και τότε η εσχάτη πλάνη θα είναι χειρότερη από κάθε άλλη.
Υ.Γ. Τα παιδάκια αυτά, να γνωρίζετε, ότι φέρουν στο σώμα τους τα στίγματα του Χριστού και ως εκ τούτου είναι παιδιά του Θεού τα οποία καμία Αστυνομική Δύναμη δε θα μπορέσει να καταβάλλει.
Μακάρι και όλα τα παιδιά να ήταν σαν αυτά. Να μιλούν και να αγωνίζονται για τον Χριστό.

Κοινοποίηση:
1. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
2. Υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων
3. Εισαγγελία Αρείου Πάγου
4. Κόμματα

Λάρισα 17/5/2016
Με τιμή
Για τους αγωνιζόμενους χριστιανούς Λάρισας

Τασιόπουλος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: