Τετάρτη

Στήθηκε μια μουσουλμανική συνοικία λιγο εξω απο την Λαρισα απο έποικους μουσουλμάνους που ήρθαν παράνομα και με το…ζόρι στη χώρα μας και αυτο δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν. ΟΛΟΙ τους θα πρέπει να απελαθούν στην Τουρκία απο όπου και ήρθαν!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση που ψάχνει να βρει τις κατάλληλες...δομές για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σκέφτεται....
και το θέμα των κατασχέσεων-εξπρές στα σπίτια των χρεωστών Ελλήνων, ώστε να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες! Αυτό, άρχισε να διαρρέει μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες μας, υπάρχουν αντιδράσεις εντός του κόμματος, από στελέχη και βουλευτές που διαφωνούν ριζικά με αυτή την λύση!
Αν τελικά πάμε σε τέτοιες εξωφρενικές λύσεις (με τον επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος), τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του λαού από ελληνική κυβέρνηση!
Και ενω αυτα δρομολογουνται και οι Λαρισαιοι μετρουν τις πληγες τους απο την ψηφιση των νεων μετρων του Μνημονιου ολοι μα ολοι γαλαζιοι πρασινοι κιτρινοι ντοπιοι ηγετισκοι εχουν βγαλει το σκασμο για την νεα προκληση
μιας  Επιτροπής Αλληλεγγύης Μπολσεβικων Εκπαιδευτικών που οργάνωσε  διαμαρτυρία λαθραιων μουσουλμανων μπροστα στο αρχαιο θεατρο για να διαμαρτυρηθουν για   τις «άθλιες», όπως επισημαίνουν «συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό» του Κουτσοχερου .
Να και ενα ενα αποκαλυπτικό βίντεο που κανένας δεν τόλμησε να δείξει.
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι προκαλούν παντού αναταραχές και πανικό.
Πρόκειται για διαμαρτυρίες λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, σπάνε αυτοκίνητα και βιτρίνες, κάνουν πλιάτσικο, ρίχνουν ασταμάτητο ξύλο και καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Είναι έντονα επεισόδια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι οποίοι έσπειραν τον πανικό στους δρόμους του Όσλο.
Από το 4:32 δείτεπως μεγάλη ομάδα μεταναστών περικύκλωσε ρεπόρτερ, στον οποίο επιτέθηκαν. Εν τέλει δεν κατόρθωσε να τα βάλει μαζί τους και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια για να σωθεί από την “αγέλη”.
Εμείς εδώ δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Σύντομα όμως θα μετατραπεί και αυτή η χώρα σε ζούγκλα…δείτε να φρίξετε!


της Επιτροπής Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών που οργάνωσε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επισημάνουν τις «άθλιες», όπως επισημαίνουν «συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό». - See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/114055-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%8D%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82.html#sthash.BKYCNw6X.dpuf


Πολλά τρελά πράγματα συμβαίνουν στην Ευρώπη από τότε που ενέσκηψε η λαθρό-θύελλα.
Έτσι στην Ιταλία σε ένα κέντρο προσφύγων στην Εμίλια-Ρομάνια οι μουσουλμάνοι εξεγέρθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν αποκαλώντας άχρηστο το ιταλικό φαγητό και την ιταλική κουζίνα γενικά.
Τότε… επενέβηκαν οι αρχές και ανέθεσαν σε ένα… Πακιστανό «σεφ» (!) το μενού, διώχνοντας τους Ιταλούς μάγειρους για να σταματήσουν οι καθημερινές γκρίνιες για κακή ποιότητα τον ιταλικών τροφίμων.
Συγκεκριμένα στο Reggio Emilia τις τελευταίες μέρες έρχονται διαμαρτυρίες από το κέντρο προσφύγων Coop Dimora dAbramo και οι μουσουλμανοι λαθρό διαμαρτυρήθηκαν στον αρχηγό της αστυνομίας ότι τα τρόφιμα που τους προσφέρουν είναι χαλασμένα και πολύ απαίσια μαγειρευμένα. Μάλιστα οι διαδηλωτές επιτεθήκαν κατά της παραδοσιακής ιταλικής αλυσίδας τροφίμων που τους προετοιμάζει τα γεύματα.
 Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες απο το Hot Spot του Κουτσόχερου Λάρισας, έκλεισαν προσφατα την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, και δεν άφησαν ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να περάσει απο την κατάληψη του δρόμου. Μιλώντας στα ΜΜΕ o γιος του ασθενή, περιγράφει τι «Γολγοθά» πέρασε αυτός και ο πατέρας του, περιμένοντας μισή ώρα με το ασθενοφόρο για να περάσουν τελικά απο τον παρακαμπτήριο δρόμο.
 Λαρισαιοι Ξυπνείστε! Συνέλθετε από τό λήθαργο! Βγείτε από το «καβούκι» σας! Κυττάξτε τι γίνεται ολογυρά μας! Η Ελλάδα μας χάνεται!Οδηγούμεθα σε ένα αργό θάνατο! Κινδυνεύουν τόσο η ορθόδοξος, όσο καί η ελληνική μας ταυτότητα! Θα παραδοθούμε, λοιπόν, αμαχητί; Σκεφθείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: