Δευτέρα

Ανοιχτη επιστολη στον ομογενη Βολιωτη δημοσιογραφο κ Ζουμπανιωτη!!!!



 



Κυριε Ζουμπανιωτη
Με αφορμή τα όσα γραφείς στον ομογενειακό τύπο  για την θριαμβευτική  επίσκεψη των σταλινικών ΚΚεδων στο νησί του Αη Στρατη
σαν Θεσσαλοι ομογενεις  σου γραφουμε αυτές τις γραμμές για να διαμαρτυρηθουμε για το ότι  αφιερώνεις τόσο χώρο και ρίχνεις τόσο δάκρυ για τους  μπολσεβίκους που αιματοκύλησαν την Ελλάδα και συνετριβησαν ευτυχώς  στο Γράμμο και στο Βίτσι με την βοήθεια των Αμερικανών φορολογούμενων και του Προέδρου Τρούμαν  με το ιστορικό του Δόγμα  .
Ανακύπτουν βαρύτατες  ευθύνες για  πολιτικούς και δημοσιογράφους , οι οποίοι έχουν  περίεργες κολεγιές  με την αριστερά και προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε  τον συμμοριτοπόλεμο εις βάρος της Πατρίδος . Είναι γνωστό ότι ενώ ήταν ακόμη ανοικτοί οι τάφοι και δεν είχαν επουλωθεί αι πληγές των τραυματιών Στρατιωτών  του Έθνους που υπερασπίστηκαν την Ελλάδα από την Κομμουνιστική ανταρσία , οι πολιτικάντηδες με αμνηστίες και αφέσεις αμαρτιών επέτρεψαν στους κομμουνιστές να συμμετέχουν, στις εκλογές, σ ένα σύστημα που οι ίδιοι πεισματικά  αρνούνται και υποσκάπτουν. Έτσι εμφανίσθηκε το άθλιο φαινόμενο τα θύματα να σαπίζουν  εις τους τάφους, ενώ οι θύται, πλουσιοπαρόχως αμειβόμενοι - να γίνονται βουλευταί  κ.τ.λ. Το αμείλικτο όμως ερώτημα παραμένει: Ποιός νίκησε τελικά στο συμμοριτοπόλεμο; Για όλες αυτές τις βάναυσες αδικίες κατά της Πατριωτικής Ελλάδας  , κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Και θα πληρώσουν. Θυμηθείτε μας, κάποτε θα  έλθει ο λογαριασμός. Καθυστερημένος, βεβαία, αλλά θα  έρθει.!!! Αγανακτούσαμε πολλές φορές στην ξενιτειά όταν βλεπαμε τους εθνοπροδότες εγκληματίες - Μάρκο Βαφειάδη - Νίκο Ζαχαριάδη- τον Φλωράκη και άλλους  ΕΛΑΣιτες καπεταναίους   να κηδεύονται με την Ελληνική Σημαία μεσίστια , με τις ευλογίας της Εκκλησίας, άθεοι όντες, και με την συνοδεία τεθλιμμένων πολιτικών όλων των παρατάξεων και ιδιαιτέρως γαλάζιων .
Αποτελεί γελοιότητα, οι σταλινικοί να αυτοαποκαλούνται δημοκρατικοί και να χαρακτηρίζουν τους Έλληνες Πατριώτες υπερασπιστές της Ελευθερίας    ως φασίστες. Οι κύριοι αυτοί υποστηρίζουν τον Λένιν, τον Κάστρο, τους αναρχικούς και άλλους ομοίους των, οι οποίοι ως γνωστόν κατάσφαξαν τους διαφωνούντες μαζί των. Είναι απορίας άξιον όταν πρόκειται περί δικτατόρων του μαρξισμού, αναστέλλεται η δημοκρατική ευαισθησία  όλων των αριστερών της γης.
Η συνεχόμενη   αντιπατριωτική προπαγάνδα πέτυχε ώστε ο πολύς κόσμος να λησμονά τα εγκλήματα και τις προδοσίας των αριστερό-κομμουνιστών. Εκείνοι που κατάσφαξαν τους Έλληνας τον Δεκέμβριο τού 1944, εκείνοι που οργάνωσαν  παιδομάζωμα 28.000 Ελληνοπαίδων, εκείνοι που την τριετία 1946-1949 αιματοκύλισαν  την Ελλάδα εκείνοι οι οποίοι καταπρόδωσαν το Έθνος, είναι οι ίδιοι που με πρωτοφανή αναίδεια φωνάζουν: «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»!
Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν εξορίσθηκε , γιατί ήταν αντιστασιακός, άλλα μονό γιατί ήταν προδότης ή εγκληματίας. Όσοι πήγαν εξορία, πήγαν εκεί διότι κατάσφαξαν Έλληνας η καταπρόδωσαν την Ελλάδα. Εν συνεχεία, τους εδόθη αμνηστία και ζουν ανάμεσα μας, ενώ τα θύματα τους  σάπιζαν στους τάφους των.
Συμπατριώτη κ Ζουμπανιωτη
Τα αριστερά κινήματα παγκοσμίως υπάγονται σε ένα  κοινό εργοδότη.Οι ηγέτες  της Αριστεράς είναι ως επί το πλείστον πράκτορες ξένων χωρών. Έμμισθοι. Καιροσκόποι. Ανθέλληνες. Με την αριστερά «ιδεολογία» και τις πολιτικές της θέσεις οι ξένοι αντιμάχονται τα αιώνια θεμέλια της Φυλής των Ελλήνων. Ειρωνεύονται το πατροπαράδοτο έμβλημα του Ελληνισμού: «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», λοιδορούν την Ελληνική Σημαία, χλευάζουν τα υψηλά ιδεώδη του Γένους, προτείνουν αοριστίας (προοπτική, όραμα, μετεξέλιξη (!), εκσυγχρονισμό, ειρηνική επανάσταση, αλλαγή, πρόοδο, κοινωνική συναίνεση κ.τ.λ.) ως δήθεν ιδανικά και προκαλούν σύγχυση, χαοτισμό. Διότι έτσι τους διέταξαν, διότι αποστολή τους είναι να αποπροσανατολίσουν, να παραπληροφορήσουν και να παραπλανήσουν  τον Ελληνικό Λαό. Επιδιώκουν την αποστολή τους, για την οποίαν καλοπληρώνονται, με την δημοσιογραφία, την τηλεόραση, την τέχνη και με όλα τα μέσα της προπαγάνδας, που απεριορίστως διαθέτουν. Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως (ΜΜΕ) προβάλλουν μόνον αριστερούς, μόνον αριστερές απόψεις. Οι μη αριστεροί  αποκλείονται. Ακόμη και στην τέχνη διαπράττουν την κακοήθεια να διαφημίζουν κατ' αποκλειστικότητα τα τερατουργήματα των ξενόφερτων τεχνοτροπιών. Παντού το προβάδισμα ανήκει στους αριστερούς, με συνέπεια να καλλιεργείται η εσφαλμένη αντίληψη, ότι οι αριστεροί κυριαρχούν, είναι η πλειοψηφία, επεβλήθησαν. Ψεύδος. Αντιθέτως, το αληθές είναι ότι η Αριστερά δεν εκφράζει την εθνική κοινωνία, αλλά μια ασήμαντη εκφυλισμένη μειοψηφία, η όποια όμως λόγω χρημάτων και ξενικής βοηθείας επικρατεί στην δημοσιότητα.
Η δημοσιότητα κατέστη η μεγαλύτερη δύναμη στην υπηρεσία της απάτης. Οι τηλεοράσεις που ανεβάζουν και κατεβάζουν, που διαμορφώνουν κοινή γνώμη που ασκούν ουσιαστική εξουσία επί του λαού κ.τ.λ. ελέγχονται από κάποιους. Από ποίους; Όχι βεβαίως από αυτούς που φαίνονται ως ιδιοκτήτες ,αλλά από αυτούς που κρύπτονται όπισθεν. Προφανώς πρόκειται περί ξένων κέντρων. Με ελάχιστες εξαιρέσεις αι τηλεοράσεις κατευθύνονται από την ξενοκίνητη διεθνοαριστεράν και εν μέρει από τους εμπόρους ναρκωτικών. Όποιος σοβαρα μελετήσει τα προγράμματα των τηλεοράσεων θα καταλήξει εις αυτό το αναμφισβήτητο συμπέρασμα. Δυστυχώς είναι αληθές: αι τηλεοράσεις έχουν Ελληνική φωνή, αλλά ξένη συνείδηση  όπως και ξένη ονομασία. Ελάχιστες εξαιρέσεις δεν αλλάζουν την κατάσταση, μάλλον την τονίζουν. Ό αριστερισμός κυριαρχεί στην τηλεόραση. Οι μη αριστεροί ούτε να εμφανισθούν μπορούν. Αν κάποτε ξεφύγει κάποιος αμέσως θα κοπή και το λάθος δεν πρόκειται να επαναληφτεί. Όταν εμφανιστεί κάποιος Πατριώτης προσκεκλημένος σε κάποια εκπομπή του ζητούν «να αποχωρήσει δια λόγους ιδεολογικούς». «δηλαδή;».  «Οι περισσότεροι αριστεροί δεν θέλουν να συνομιλήσουν μαζί σας» είναι η απάντηση με το φυσικότερο ύφος. Το γεγονός είναι : όσοι δεν ανέχονται τον μπολσεβικισμό  στερούνται προσβάσεως στα μέσα μαζικής ενημερώσεως, με συνέπεια να τα μονοπωλούν οι αριστεροί.
Στην πολεμική νίκη της δεξιάς επί της Αριστεράς το 1949 οφείλει ο Ελληνικός Λαός την ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία και την ευημερία του. Αν το 1949 κέρδιζαν οι αριστεροί κουκουέδες, αν το 1949 κέρδιζε τον πόλεμο ο λεγόμενος «Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας» τώρα οι Έλληνες (όσοι επέζησαν) θα ήταν όπως οι Αλβανοί  ή θα έτρωγαν σκυλοτροφές, όπως οι Βούλγαροι. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά οι πολιτικοί μας και ο Πρόεδρος Δημοκρατίας αδιάντροπα και ανιστόρητα δεν τιμούν τους νικητές μαχητές του Βίτσι και του Γράμμου. Τιμούν τους κομμουνιστές. Τιμούν τους δολοφόνους και τους προδότες. Αίσχος!
Ο επιστρατευμένοι δοσίλογοι του πολιτικου συστήματος  εξυμνούν τους μπολσεβίκους του ΚΚΕ, τους ονομάζουν  δημοκράτες και καθυβρίζουν τον ηρωικό Εθνικό Στρατό και ιδίως τους Αξιωματικούς, οι οποίοι θυσιάστηκαν διά να καλοπερνούν σήμερον οι αριστεροί. Ευλόγως λοιπον  διερωτώμαστε: Ποίος νίκησε τελικά  στο συμμοριτοπόλεμο; Οι Έλληνες ή οι σλαυόδουλοι κουκουέδες; 
Οι αριστεροί επίσης μισούν τον βασιλικόν θεσμό. Γιατί τον βρήκαν  ανυπέρβλητο εμπόδιο κατά την εθνοκτόνα σύρραξη 1946-1949 Όμως ο Βασιλεύς ήταν  εκείνος ο οποίος ηγήθηκε  του Στρατού και απελευθέρωσε μαχόμενος το 1912-1913 την Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και βάδισε το 1921 προς την Άγκυρα. Βασιλεύς ήτο και όχι μαρξιστής. Αντιθέτως το ΚΚΕ τότε πρόδωσε την Μεγάλη Ιδέαν. 
Οι Μεγάλες Δυνάμεις, διά να ρυθμίζουν την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα ανέκαθεν επεδίωκαν και επέτυχαν, όπως ελέχθη, η ψευτοδεξιά και η αριστερά να έχουν ελεγχόμενες ηγεσίες, με σκοπό η μεν ηγεσία της δήθεν Δεξιάς να αφήνει ανοργάνωτη την Δεξιά, μέχρι διαλύσεως της, ή δε ηγεσία της Αριστεράς να εμποδίζει την ανάπτυξη  κάθε  γνησίου αριστερού ιδεολογικού κινήματος.
Οι προδότες πολιτικοί δημιούργησαν ιδεολογικό χάος, εντός του λαού. Αντί σαφών ιδεολογικών θέσεων παρουσιάζουν αορίστους κενολογίας και ανενδοιαστα εφαρμόζουν οτιδήποτε έξωθεν τους διατάξουν. Τα συνθήματα διαδέχονται αντιφατικα το ένα μετά το άλλο. Ο λαός τα γνωρίζει, τα ανέχεται και έχει ευθύνη, διότι υποχώρησε στον εκμαυλισμό, που του έκαναν. «Έξω από την ΕΟΚ» στα λόγια. Μέσα στην ΕΟΚ στην πράξη. «Έξω από το ΝΑΤΟ» στα λόγια. Μέσα στο ΝΑΤΟ στην πράξη και όλο έτσι, υπό τα χειροκροτήματα των λαϊκών μαζών και την ένοχο σιωπή των υπευθύνων ανθρώπων του πνεύματος, τους οποίους εξαγοράζουν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) με διορισμούς και λοιπά ανταλλάγματα. Πιστεύω ότι οι οπαδοί της δεξιάς και της αριστεράς βλέπουν την αλήθεια. Αλλά σιωπούν. Κρίμα. Λείπει το θάρρος της διαμαρτυρίας. Γιατί; Μήπως διότι κάπου τους «βόλεψαν»; Μήπως διότι φοβούνται; Μήπως διότι απειλήθηκαν; Μήπως διότι περιμένουν από άλλους κάτι να γίνει; Μήπως διότι δεν τους αφήνει η καθημερινότητα της ζωής, η απασχόληση  κ.τ.λ.; Μήπως διότι αδιαφορούν διά τα πολιτικά λόγω αηδίας κ.τ.λ...; Πλήθος αιτιων οδηγούν στο ίδιο αποτελεσμα!!!Οι   ηγεσίες της δήθεν Δεξιάς και της Αριστεράς καπηλεύονται τους οπαδούς των. Κάποτε ελπίζω οι εξαπατημένοι δεξιοί και αριστεροί να τιναχθούν επάνω και να φωνάξουν: «φθάνει πια».
Κάποτε θα έλθει η ώρα των πατριωτών ιδεολόγων, που όπου και αν ανήκουν, θα έχουν την Ελλάδα υπεράνω όλων. Ιστορικά όμως έχει αποδεδειχθεί ότι:
1. Ο αριστερισμός-μαρξισμός στην Ελλάδα μας ήλθε έξωθεν και εδώ ανεπτύχθη από τους αλλοφύλους Σιωνιστες.
2. Ο αριστερισμός-μαρξισμός καταπολέμησε την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνικού Έθνους και πρόδωσε τον μαχόμενο Ελληνικό Λαό στην Μικρασιατική Εκστρατεία.
3. Ο αριστερισμός-μαρξισμός υπεθαλψε και εργασθηκε για  τον ακρωτηριασμό της Πατρίδος, διά της αποσπάσεως των επαρχιών της Μακεδονίας, Θράκης και Β. Ηπείρου.
4. Ο αριστερισμός-μαρξισμός πρόδωσε το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.
5. Ο αριστερισμός-μαρξισμός πρόδωσε την Εθνική Αντίσταση.
6. Ο αριστερισμός-μαρξισμός πρόδωσε τους ήρωας της ΕΟΚΑ και τον απελευθερωτικό αγώνα των.
7. Ο αριστερισμός-μαρξισμός αιματοκύλισε την Ελλάδα και ευθύνεται διά τα ειδεχθέστερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
8. Ο αριστερισμός-μαρξισμός υπηρέτησε δουλοπρεπώς την Σοβιετική Ένωση επί ζημία των Ελληνικών Εθνικών συμφερόντων.
Αυτή είναι η αλήθεια!!!



Υπατο Συμβουλιο 
ΕλληνοΑμερικανικης Λεσχης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: