Τετάρτη

Η καρέκλα που γκρέμισε την Ελλάδα



H απώλεια της αξιοπρέπειας, του αυτοσεβασμού και το άλλοθι μας !!!!!

 

Διαχρονική πολιτική αθλιότητα

Καυχόμαστε όλοι μας  ότι είμαστε  δημοκράτες και ακούμε ευχαρίστως τον κ. Πρωθυπουργό να μας  ομιλεί περί «εξόδου από την κρίση και ανάπτυξη», ότι ανήκουμε εις την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, και ότι πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η έξοδος από τα Μνημόνια. Όμως αν θέλομε να είμαστε ρεαλιστές το όνειρο αυτό δεν πρόκειται να εκπληρωθεί εφόσον δεν προηγηθεί κάτι βασικότερο. Η αλλαγή της νοοτροπίας και η κοινωνική εξίσωση με τους Ευρωπαίους, από τους οποίους απέχουμε παρασάγγες. Πολλά σχετικά παραδείγματα θα μπορούσαν να αναφερθούν. Όμως επειδή το μέγεθος του άρθρου δεν επιτρέπει μια εκτενή περιγραφή των διαφορών μας με τους Ευρωπαίους, θα περιορισθούμε σε μερικά απλά παραδείγματα.

Η οικονομική και η κοινωνική ανάπτυξη μίας χώρας στηρίζεται πρωτίστως εις την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό ενός Λαού, έννοιες οι οποίες πηγάζουν από την ισονομία και ισοτιμία. Εις την Ελλάδα όμως οι αξίες αυτές ουδέποτε απέκτησαν βάθος, παρά τα υφιστάμενα και γνωστά ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτά, λένε μερικοί δήθεν «ειδήμονες»,  είναι συνέπειες της Τουρκοκρατίας. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, ένα ψευδές «άλλοθι» που κατασκευάστηκε μετά την δολοφονία του Καποδίστρια και το οποίο πιπιλίζουμε ως καραμέλα μέχρις σήμερα. Για τον λόγο αυτόν επικρατούν εις την «σύγχρονη Ελλάδα»  νοοτροπίες, συνήθειες και συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες εποχές.
O Γάλλος ή ο Γερμανός Πρόεδρος, οι Αρχηγοί Κρατών, οι Βασιλείς της Ολλανδίας ή των Σκανδιναβικών Χωρών και ούτω καθεξής, κυκλοφορούν άνετα μεταξύ των πολιτών, και οι λιγοστοί φρουροί των είναι σχεδόν αόρατοι ή ανύπαρκτοι. Αντιθέτως  εις την Ελλάδα επικρατεί η αντίληψη, ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να περιφέρεται ανά την χώρα μας με κουστωδία ένστολων και «μανδαρίνων». Εις δημόσιες εκδηλώσεις και εθνικές εορτές από την Κρήτη μέχρι την Θράκη, πρέπει να εξευρεθεί και ένας «Θρόνος» δια τον κ. Πρόεδρο!  Αυτή η προφανής ενσάρκωση της «καρέκλας», δηλαδή του «βολέματος» που γκρέμισε κυριολεκτικά την Ελλάδα.
Ο κ. Ολάντ της Γαλλίας δεν κάθεται εις ένα θρόνο, όταν παρακολουθεί μία εκδήλωση, ούτε ο Γερμανός Πρόεδρος κ. Γκάουκ. Εις τον σύγχρονο κόσμο ισχύει η αρχή του  Primus inter pares, δηλαδή του Πρώτου μεταξύ ΄Ισων. Ποιος τα οργανώνει αυτά εις την Ελλάδα και γιατί, και πως τα ανέχεται ο καθόλα ανεκτικός, αλλά τώρα τελευταία και πολύ λαλίστατος κ. Παυλόπουλος;  Μπορεί να φαντασθεί κανείς τι αλγεινή εντύπωση προκαλεί εις το εξωτερικό η αρρωστημένη αυτή νοοτροπία, αλλά και πολλά άλλα εις την Ελλάδα; Δεν διακατέχονται όμως από μεσαιωνική νοοτροπία μόνον αυτοί που οργανώνουν τις περιοδείες του κ. Προέδρου, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δυστυχώς, και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός!

Το πρόβλημα όμως είναι γενικότερο. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ  κατήργησε εις την ουσία τις  προγραμματισμένες 400 πεζές περιπολίες αστυνομικών εις τις γειτονιές  της Αθήνας. Αλλά και εις τις πόλεις της Περιφέρειας. Την ίδια στιγμή η εγκληματικότητα σε εθνική κλίμακα κάμνει θραύση  και οι διαρρήκτες  έχουν γίνει συνέταιροι εις το σπιτικό κάθε πολίτη. Οι λόγοι της έλλειψης  αστυνομικών οργάνων είναι πολλοί. Μεταξύ αυτών όμως και διότι σχεδόν κάθε επώνυμος κυβερνητικός, βουλευτής ή επώνυμη πολιτική προσωπικότητα αλλά και μεγαλοδημοσιογράφος απαιτεί και αποκτά σωματοφύλακες. Χιλιάδες αστυνομικοί απασχολούνται για τον σκοπό αυτόν, ακόμη και όταν η πλειοψηφία  των Ελλήνων υφίσταται τις οδυνηρότατες συνέπειες της οικονομικής, κοινωνικής χρεοκοπίας, της ολοσχερούς φτωχοποίησης, τώρα και της νέας λαίλαπας των λαθρομεταναστών, και ως συνέπεια όλων αυτών ευρίσκεται και κάτω από τα όρια της πτώχειας. Βεβαίως εδώ και δεκαετίες όλοι μας γνωρίζομε, ότι πολλοί εξ αυτών «απασχολούνται ως ένστολες Φιλιππινέζες» από τα διάφορα «τσόκαρα», που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα από τα γένια….!

Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση διαμαρτύρεται, ότι πολλά δημοσιεύματα του Διεθνούς Τύπου εκφράζουν αμφιβολίες για το ποιόν της Δημοκρατίας εις την χώρα μας, για την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος και των κυβερνώντων, αλλά και ανησυχίες για την δημόσια ασφάλεια εις την Ελλάδα. Δικαίως διαμαρτύρεται η Κυβερνητική Εκπρόσωπος;  Να έχει χάριν όμως, ότι δεν ευρέθη κάποιος «κουτόφραγκος» να την ερωτήσει: «Μα εφόσον δεν έχετε πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας και εγχώριας τρομοκρατίας εις την Ελλάδα, τι τους θέλουν τόσους σωματοφύλακες οι πολιτικοί σας και όλοι οι παρατρεχάμενοι;» Πως εξηγείται το απαράδεκτο φαινόμενο, ότι ένα σημαντικό τμήμα των Αστυνομικών Δυνάμεων της Χώρας υπηρετεί την φύλαξη χιλιάδων πολιτικών προσώπων και προσωπικοτήτων και όχι τους Έλληνες πολίτες;»  Τι θα τους απαντήσει η κ. Γεροβασίλη, ότι «εδώ είναι Ελλάδα»;

Πρόκειται και εδώ περί μιας πολύ καθυστερημένης αντιλήψεως περί της έννοιας της πραγματικής Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, της νοσηρής νοοτροπίας και συνηθειών των Ελλήνων οι οποίοι επί δεκαετίες ανέχονται αυτήν την κατάσταση, αλλά και πολλά άλλα,  τα οποία κοινωνικώς και οικονομικώς μας κρατάνε πολύ μακριά από τους άλλους Λαούς της Ευρώπης. Δεν είναι όμως ανάγκη ούτε να απεργήσουμε δια την κατάσταση αυτήν ούτε να προσφύγουμε εις την βία κατά των φαινομένων αυτών, τα οποία μας μειώνουν ως Λαό, ως «αξιοσέβαστους» ανθρώπους, και ως δήθεν «δημοκρατικούς πολίτες». Χρειάζεται μόνον διαμαρτυρία δια του ήρεμου λόγου και της γραφής. Τουλάχιστον για να γνωρίζουν όλοι, ότι υπάρχουν πολίτες εις την χώρα αυτήν που βλέπουν και ακούνε, αλλά και οι οποίοι γνωρίζουν τις αιτίες της μιζέριας, της κατάντιας και των αθλιοτήτων μας. Βεβαίως τα «τσόκαρα» δεν ενδιαφέρονται για το τι  βλέπουμε, τι λέγομε και τι γράφουμε, αλλά και τι αισθανόμαστε εμείς όλοι. Αυτά την «Φιλιππινέζα» των να έχουν. Οι άλλοι όμως;

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στη Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Στήθηκε μια μουσουλμανική συνοικία λιγο εξω απο την Λαρισα απο έποικους μουσουλμάνους που ήρθαν παράνομα και με το…ζόρι στη χώρα μας και αυτο δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν. ΟΛΟΙ τους θα πρέπει να απελαθούν στην Τουρκία απο όπου και ήρθαν!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση που ψάχνει να βρει τις κατάλληλες...δομές για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σκέφτεται....
και το θέμα των κατασχέσεων-εξπρές στα σπίτια των χρεωστών Ελλήνων, ώστε να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες! Αυτό, άρχισε να διαρρέει μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες μας, υπάρχουν αντιδράσεις εντός του κόμματος, από στελέχη και βουλευτές που διαφωνούν ριζικά με αυτή την λύση!
Αν τελικά πάμε σε τέτοιες εξωφρενικές λύσεις (με τον επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος), τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του λαού από ελληνική κυβέρνηση!
Και ενω αυτα δρομολογουνται και οι Λαρισαιοι μετρουν τις πληγες τους απο την ψηφιση των νεων μετρων του Μνημονιου ολοι μα ολοι γαλαζιοι πρασινοι κιτρινοι ντοπιοι ηγετισκοι εχουν βγαλει το σκασμο για την νεα προκληση
μιας  Επιτροπής Αλληλεγγύης Μπολσεβικων Εκπαιδευτικών που οργάνωσε  διαμαρτυρία λαθραιων μουσουλμανων μπροστα στο αρχαιο θεατρο για να διαμαρτυρηθουν για   τις «άθλιες», όπως επισημαίνουν «συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό» του Κουτσοχερου .
Να και ενα ενα αποκαλυπτικό βίντεο που κανένας δεν τόλμησε να δείξει.
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι προκαλούν παντού αναταραχές και πανικό.
Πρόκειται για διαμαρτυρίες λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, σπάνε αυτοκίνητα και βιτρίνες, κάνουν πλιάτσικο, ρίχνουν ασταμάτητο ξύλο και καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Είναι έντονα επεισόδια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι οποίοι έσπειραν τον πανικό στους δρόμους του Όσλο.
Από το 4:32 δείτεπως μεγάλη ομάδα μεταναστών περικύκλωσε ρεπόρτερ, στον οποίο επιτέθηκαν. Εν τέλει δεν κατόρθωσε να τα βάλει μαζί τους και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια για να σωθεί από την “αγέλη”.
Εμείς εδώ δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Σύντομα όμως θα μετατραπεί και αυτή η χώρα σε ζούγκλα…δείτε να φρίξετε!


της Επιτροπής Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών που οργάνωσε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επισημάνουν τις «άθλιες», όπως επισημαίνουν «συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό». - See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/114055-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%8D%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82.html#sthash.BKYCNw6X.dpuf


Πολλά τρελά πράγματα συμβαίνουν στην Ευρώπη από τότε που ενέσκηψε η λαθρό-θύελλα.
Έτσι στην Ιταλία σε ένα κέντρο προσφύγων στην Εμίλια-Ρομάνια οι μουσουλμάνοι εξεγέρθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν αποκαλώντας άχρηστο το ιταλικό φαγητό και την ιταλική κουζίνα γενικά.
Τότε… επενέβηκαν οι αρχές και ανέθεσαν σε ένα… Πακιστανό «σεφ» (!) το μενού, διώχνοντας τους Ιταλούς μάγειρους για να σταματήσουν οι καθημερινές γκρίνιες για κακή ποιότητα τον ιταλικών τροφίμων.
Συγκεκριμένα στο Reggio Emilia τις τελευταίες μέρες έρχονται διαμαρτυρίες από το κέντρο προσφύγων Coop Dimora dAbramo και οι μουσουλμανοι λαθρό διαμαρτυρήθηκαν στον αρχηγό της αστυνομίας ότι τα τρόφιμα που τους προσφέρουν είναι χαλασμένα και πολύ απαίσια μαγειρευμένα. Μάλιστα οι διαδηλωτές επιτεθήκαν κατά της παραδοσιακής ιταλικής αλυσίδας τροφίμων που τους προετοιμάζει τα γεύματα.
 Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες απο το Hot Spot του Κουτσόχερου Λάρισας, έκλεισαν προσφατα την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, και δεν άφησαν ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να περάσει απο την κατάληψη του δρόμου. Μιλώντας στα ΜΜΕ o γιος του ασθενή, περιγράφει τι «Γολγοθά» πέρασε αυτός και ο πατέρας του, περιμένοντας μισή ώρα με το ασθενοφόρο για να περάσουν τελικά απο τον παρακαμπτήριο δρόμο.
 Λαρισαιοι Ξυπνείστε! Συνέλθετε από τό λήθαργο! Βγείτε από το «καβούκι» σας! Κυττάξτε τι γίνεται ολογυρά μας! Η Ελλάδα μας χάνεται!Οδηγούμεθα σε ένα αργό θάνατο! Κινδυνεύουν τόσο η ορθόδοξος, όσο καί η ελληνική μας ταυτότητα! Θα παραδοθούμε, λοιπόν, αμαχητί; Σκεφθείτε το!

Κυριακή

Δείτε κι ακούστε τι έλεγε το δωσίλογο τσογλάνι για το ΕΚΑΣ... και τόσο αυτός, όσο κι οι "αριστεροί" βολευτές κυκλοφορούν ελεύθεροι!

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ στο ΣΚΑΪ Πάτρας κατά Μητσοτάκη:"Δεν θα υπηρετήσω τζάκια,σόγια,κληρονομική διαδοχή"!

(ΗΧΗΤΙΚΟ)-Φ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ στο ΣΚΑΪ Πάτρας κατά Μητσοτάκη:"Δεν θα υπηρετήσω τζάκια,σόγια,κληρονομική διαδοχή"!


Για το νέο κόμμα "ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ", μίλησε στο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 ο ιδρυτής του και Πρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης, αναλύοντας τα αίτια  και τους στόχους του.

Επετέθη νε σφορότητα, στη Νέα Δημοκρατίας, αρνούμενος ότι  ανδρώθηκε και γαλουχήθηκε από αυτή, λέγοντας με νόημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι "δεν θα υπηρετήσει άλλο τα τζάκια, τα σόγια και την κληρονική διαδοχή"!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ στην Εκπομπή "Δελτίο Τύπου" με τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Δημοκρατια του κωλου!!!Με μια συνοπτική και προσχηματική διαδικασία οι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο - τέρας 7500 σελίδων, με το οποίο ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος βουλής τους εθνοπροδότες του Σύριζα που ψηφίζουν ένα ακόμη εθνοκτόνο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο δίχως καν να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει.
Με μια συνοπτική και προσχηματική διαδικασία οι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο - τέρας 7500 σελίδων, με το οποίο ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.
Αν θέλει η προδοτική κυβέρνηση να παραχωρήσει κάτι στους ξένους τοκογλύφους, ας παραχωρήσει την Βουλή, αφού έτσι κι αλλιώς έχει ήδη παραχωρήσει εθνική κυριαρχία και όλα τα προδοτικά νομοσχέδια έρχονται από έξω.

Αισχος!!!Ξεπουλάνε την πατρίδα στους διεθνείς τοκογλύφους!!!!!


O  βουλευτής Β΄ Αθηνών κ Ηλιας Παναγιωταρος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ αρχικά κατέκρινε στους συριζαίους που νομίζουν πως είναι σε διαγωνισμό βραβείων Όσκαρ, ανταλλάσσοντας ευχαριστίες από το βήμα.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα εθνοκτόνα μνημόνια των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, σημειώνοντας πως με το τρίτο μνημόνιο που ψηφίσαν όλοι μαζί το περασμένο καλοκαίρι έρχεται η τελική εξόντωση των Ελλήνων.
Σχετικά με το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου σχολίασε την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% που είναι από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον περίφημο κόφτη. Μάλιστα τόνισε πως από τον κόφτη θα εξαιρούνται οι μεγαλοεργολάβοι την στιγμή που θα εφαρμόζεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για τα ειδικά μισθολόγια των Αξιωματικών όπως και στην φορολογική ενημερότητα των Αμυντικών Συστημάτων.
Εν συνεχεία μίλησε για τις κρατικές εγγυήσεις των τραπεζών που έδωσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, που αγγίζουν συνολικά τα 240 δισ. ευρώ, λεφτά που δόθηκαν στους χρεοκοπημένους τραπεζίτες από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.  

Την προηγούμενη μέρα κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, κατήγγειλε τους βουλευτές του Σύριζα και των Ανέλ ότι βρίσκονται σε άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία συναίσθηση με αυτά που βιώνει Ελληνική κοινωνία. Αναφέρθηκε στην κλοπή των μικροομολογιούχων και στην απαξίωσή τους από την σημερινή κυβέρνηση, που προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους έλεγαν πως τους στηρίζουν και τώρα συνεχίζουν την ίδια πολιτική με την ΝΔ και το Πασόκ.
Επιπλέον, μίλησε για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων το οποίο χαρακτήρισε ταμείο ξεπουλήματος, όπως και για την γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων που θα παίρνει διαταγές πλέον απευθείας από τους δανειστές.
Κλείνοντας είπε πως τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην γενοκτονία των Ελλήνων

Όπως και στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού, σου δόθηκε η δυνατότητα και άλλοι σου υφάρπαξαν την γνώμη και την αλλοίωσαν, θα πρέπει να βροντοφωνάξεις μαζί μας ελληνικέ Λαέ και σε καλούμε να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ.!!!!

Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" για το ξεπούλημα της Ελλάδας με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ.
Ακολουθεί η ομιλία:
Κυρίες και κύριοι, Τι θα μπορούσε να πει κανείς σε 7 μόλις λεπτά για το σχέδιο εθνοκτονίας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα από τα συστημικά κόμματα της Δεξιάς και της Αριστεράς τα έξι τελευταία χρόνια. Η αυλαία κλείνει δραματικά με το σχέδιο παράδοσης, -σχέδιο νόμου το λέτε εσείς-, το οποίο συζητάτε σήμερα, και 153 από εσάς όπως φαίνεται, είστε έτοιμοι να το ψηφίσετε αύριο. Να βάλετε την υπογραφή σας στο σχέδιο παράδοσης της Χώρας και να δεσμεύσετε τις επόμενες γενιές. Να θέσετε την χώρα μας υπό ξένη κυριαρχία μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και των τοκογλύφων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει κατά γράμμα την νεοφιλελεύθερη συνταγή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με την σειρά της είχε εφαρμόσει την πολιτική του σοσιαλδημοκρατικού ΠΑΣΟΚ. Σημίτης, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Μητσοτάκης και Τσίπρας θα μπορούσαν να είναι ένα πρόσωπο. Και είναι ένα πρόσωπο! Όλοι τους, φορώντας διαφορετική μάσκα και αλλάζοντας χρώμα στον κομματικό τους μανδύα. Δέσμιός τους ο Λαός βλέπει να παραδίδονται σε κάθε τοκογλύφο με την ονομασία «επενδυτής» όλες οι δομές του κράτους, βλέπει να κατάσχονται τα εισοδήματα, όλα τα δημόσια έσοδαόλα να δίδονται στο κατοχικό ταμείο, το υπέρ – ταμείο το οποίο θα τελεί υπό ξένη διοίκηση.
Τα άρθρα αυτού του νομοσχεδίου που ομολογείτε όλοι ότι είναι προαπαιτούμενα των λεγομένων κατ’ εσάς θεσμών, -οποία κατάντια για το ελληνικό Κοινοβούλιο!-, είναι τα όπλα των εισβολέων και των ανδρεικέλων τους στην κατοχή της Πατρίδας μας, σ’ ένα πραγματικό οικονομικό πόλεμο.
ΦΠΑ 24%! Δηλαδή το ¼ κάθε συναλλαγής είναι φόρος! ΕΝΦΙΑ τύπου τρομοκρατίας του ISISΗ κατοικία των Ελλήνων, βορά στα αδηφάγα τοκογλυφικά funds, τα οποία θα την αγοράσουν με πίστωση και με διευκολύνσεις και με πίστωση παρακαλώ. Κι έχει το θράσος η κυβέρνηση να πανηγυρίζει ότι έκλεισε την συμφωνία κι ότι έρχεται ανάπτυξη. Ποια ανάπτυξη; Την ίδια ανάπτυξη που υπόσχετο ο Σαμαράς, με τις 750.000 νέες θέσεις εργασίας και το δωρεάν WI FI;
Περνάτε τον εαυτό σας τόσο ξύπνιο, ώστε να κοροϊδεύετε διαρκώς τον ελληνικό Λαό; Φορολογία εποχής τουρκοκρατίας, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικότητα στην ποιότητα ζωής των Ελλήνων. Λέγεται σύγχρονο κράτος αυτό; Πού είναι η πρόνοια και η προστασία των ανέργων, των φτωχών, των ΑΜΕΑ; Ποιες είναι οι παροχές υγείας; Τα ράντζα, τα πολύμηνα ραντεβού και οι κλειστές μονάδες εντατικής; Πού είναι η προστασία των απόμαχων της εργασιακής ζωής, οι οποίοι πλήρωναν για δεκαετίες τις εισφορές τους, τις οποίες εσείς δεν τις αποδίδετε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραδίδετε την περιουσία των ταμείων που είναι δική τους, των εργαζομένων, στο υπέρ – ταμείο, δηλαδή στο πιάτο των τοκογλύφων.
Τα λεφτά των Ελλήνων, την ιδιωτική και την δημόσια περιουσία, την εκχωρείτε, την υποβάλλετε στην ξένη κυριαρχία.
Προσφέρετε τον Έλληνα του 2016 αλλά και τους Έλληνες που θα έρθουν σε τουλάχιστον 3 γενιές, τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονά μας, προσφέρετε το αίμα τους, και ως αντάλλαγμα τους δίνετε σκλαβιά, φτώχεια και δυστυχία. Μετατρέπετε την Ελλάδα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, σε μια ατέλειωτη φαβέλα.
Εφαρμόσατε όλοι μαζί, σε αγαστή συνεργασία, ψευδοπατριώτες και ψευδοαριστεροί, το σχέδιο των μνημονίων, το σχέδιο στήριξης των τραπεζών της Ευρώπης και του νομίσματος της δυστυχίας των περισσοτέρων χωρών της ευρωζώνης, του ευρώ.
Αν κάποιος από εσάς, τους ίδιους πολιτικούς που κατέλαβαν το πρωθυπουργικό αξίωμα τα τελευταία 6 χρόνια, είχε κατά νου, είχε σκοπό την ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια του ελληνικού Λαού, αν είχε σκοπό να παραδώσει την χώρα πιο εύρωστη και τον Λαό της πιο ευτυχισμένο απ’ ό,τι ήταν όταν παρέλαβε το αξίωμά του, τα πράγματα στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, θα ήταν εντελώς διαφορετικά.
Ποιος από εσάς ήταν πραγματικός ηγέτης; Ποιος είχε όραμα την Πατρίδα και τον Λαό; Ποιος είχε σχέδιο ανάπτυξης της Ελλάδας και όχι συγκεκριμένων συμφερόντων, εγχώριων και ξένων; ΚΑΝΕΙΣ.
Κανείς από εσάς ασχέτως, ιδεολογικής προέλευσης δεν είχε όραμα και σκοπό την εθνική ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία και την πρόοδο του ελληνικού Λαού. Μοναδικό σας όραμα είναι η εξουσία, και το αλισβερίσι με την πλουτοκρατία, , μοναδικό σας όραμα είναι η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων, των αφεντικών που σας στήριξαν και σας στηρίζουν στην εξουσία.
Επίσης, χτυπάτε την εθνική ασφάλεια και Άμυνα της Χώρας, με αυτό το νομοσχέδιο των 7.500 σελίδων. Συρρικνώνετε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Πλήττετε το ανθρώπινο δυναμικό των εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Συν τοις άλλοις, δίνετε συγχωροχάρτι στα καρτέλ, δίνετε έκπτωση 15% σε όσους ομολογήσουν την ενοχή τους, δίνετε υπερεξουσίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού να ορίζει και να κάνει ό,τι θέλει στην αγορά, δηλαδή να συνεχίζει να είναι προστάτης των πολυεθνικών και των καρτέλ.
Μην δυσανασχετείτε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, ο δικός σας ο Λουκάς συνεχίζει να λύνει και να δένει στην επιτροπή γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Υπάρχουν 500 τουλάχιστον εκατομμύρια, μισό δισ. από ανείσπρακτα πρόστιμα. Ίδιο ποσό με την μείωση των συντάξεων.
Κόβετε τις συντάξεις του ελληνικού Λαού, τα δεδουλευμένα του Έλληνα εργαζόμενου για να τα αρπάζει μια συμμορία, μια εγκληματική οργάνωση τρωκτικών.
Το σχέδιο νόμου, το οποίο εσείς θα ψηφίσετε. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα το ψηφίσουμε. Όταν τον Νοέμβριο του 2012, μίλησα και είπα ότι οι εφαρμοστικοί νόμοι που είχε φέρει τότε προς ψήφιση ο Σαμαράς, -ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, προχθές, με θράσος χιλίων πιθήκων είπε ότι «η εξαπάτηση του Λαού αποκαλύφθηκε, η Νέμεσις δεν θα αργήσει» προκαλώντας θυμηδία όχι μόνο στους αντιπάλους της ΝΔ αλλά και σε αυτούς τους ίδιους τους νεοδημοκράτες που λέγανε «κοίτα ποιος μιλάει», τότε, λοιπόν, είχα πει, το 2012 κρατώντας στα χέρια μου το ογκώδες σχέδιο νόμου ότι αυτό θα είναι η μελλοντική σας δικογραφία και θα απολογηθείτε έναντι του Λαού και της Δικαιοσύνης.
Το ίδιο, μα ακριβώς το ίδιο, πρέπει να πω και σήμερα εκφράζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αλλά και  την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο στον Αγώνα της ελευθερίας και της Εθνικής αντίστασης. Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας.
Μέχρι να αποκτήσουμε την πολυπόθητη Εθνική Ανεξαρτησία, Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
Εσείς επιβάλετε παράνομους νόμους, νόμους αντίθετους με το Λαϊκό αίσθημα και το εθνικό συμφέρον. Νιώθετε παντοδύναμοι και δεν έχετε πλέον ούτε την ανάγκη της δημοκρατικής επίφασης.
Καταργείτε το Σύνταγμα, τον κανονισμό της Βουλής, τους λαϊκούς και κοινωνικούς Αγώνες δεκαετιών. Μετατρέπετε τον Λαό μας σ’ έναν κωδικό αριθμό, μια ηλεκτρονική ταυτότητα που συντόμως θα καθιερώσετε με υπουργική απόφαση.
Και ρωτάω μέσω του βήματος αυτού τον ελληνικό Λαό: Θέλεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας καταναλωτής φορολογούμενος που θα σε μετρούν άγνωστοι μισθοφόροι ιδιωτικής εταιρείας;
Θέλεις να γίνεις ένας δουλοπάροικος χωρίς γνώμη, χωρίς λόγο και χωρίς προσωπικότητα; Ή μήπως θέλεις να σηκωθείς και να πεις με πίστη την  πεποίθηση και την γνώμη σου;
Να απαιτήσεις αυτό που σου ανήκει, στην οικονομία, στο πολιτικό σύστημα, στην κοινωνία;
Όπως και στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού, σου δόθηκε η δυνατότητα και άλλοι σου υφάρπαξαν την γνώμη και την αλλοίωσαν, θα πρέπει να  βροντοφωνάξεις μαζί μας ελληνικέ Λαέ και σε καλούμε να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ.