Σάββατο

Τα προσφυγακια και οι εγκληματίες μισθοφόροι τού Τζορτζ Σόρος.


Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι δυστυχείς κι αναξιοπαθούντες Σύριοι δεν είναι εγκληματίες και ταυτόχρονα υπάρχει "έγκλημα" εις βάρος τόσο της Ελλάδας όσο και της Συρίας, κάποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Ποιοι είναι αυτοί; ...Εκείνοι, οι οποίοι βρίσκονται "πίσω" απ' αυτούς ...Εκείνοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται πολιτικά, οικονομικά και ιμπεριαλιστικά το πρόβλημά τους ...Οι "ευαίσθητοι" ...Οι "αλληλέγγυοι" ...Αυτοί είναι οι εγκληματίες. Γιατί; ...Γιατί αυτοί είναι υπάλληλοι εκείνων που μας έβαλαν στα Μνημόνια ...Είναι  υπάλληλοι αυτών, οι οποίοι "παράγουν" τα "κύματα" των μεταναστών, για να μην αντιδρούν οι λαοί στα Μνημόνια ...Είναι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του ΟΜΠΑΜΑ και του Σόρος ...Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι, οι οποίοι επί πληρωμή προκαλούσαν τα βίαια επεισόδια, όταν ο λαός προσπαθούσε ν' αντισταθεί στα Μνημόνια ...Είναι αυτοί, οι οποίοι έκαψαν ζωντανούς τους υπάλληλους της Μαρφίν.


Αυτά τα σκουπίδια είναι οι "αλληλέγγυοι", οι οποίοι είναι μονίμως οι γνωστοί-άγνωστοι της Μεταπολίτευσης των προδοτών και των γόνων ...Είναι προδότες, οι οποίοι πληρώνονται για να δρομολογηθεί ένα έγκλημα εις βάρος των πατρίδων τους και άρα είναι πραγματικοί εγκληματίες ...Είναι υπάλληλοι των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι προκάλεσαν τον εμφύλιο στην πατρίδα των δύστυχων αυτών ανθρώπων ...Είναι υπάλληλοι των τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν μετακινούμενους πληθυσμούς παρανόμων, για να επιτύχουν τους στόχους τους ...Είναι παιδιά των Κολεγίων, που σπούδασαν με τις υποτροφίες των εγκληματιών Κλίντον ..."Χορτάτοι", οι οποίοι προσπαθούν να βολευτούν στη ζωή τους, πουλώντας εξυπηρετήσεις στους ισχυρούς εις βάρος των "ιθαγενών".


Όλοι αυτοί οι εγκληματίες εκμεταλλεύονται τη δυστυχία τής προσφυγιάς και την άγνοια του κόσμου και μέσω οργανωμένων ΜΚΟ, σκοτεινών πρακτόρων, χαφιέδων και προδοτών "αλώνουν" τα κράτη κατά βούληση. Τα εγκλήματά τους γίνονται εις βάρος ΟΛΩΝ των λαών και όχι μόνον εις βάρος των προφανών τους στόχων.  Ο Σόρος και οι υπόλοιποι τοκογλύφοι είναι αυτοί, οι οποίοι πληρώνουν όλα αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια που παίζουν με τις ανθρώπινες ψυχές ...Είναι αυτοί, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το σύνολο των όσων αφορούν τη μαζική και άνευ προηγουμένου μετανάστευση ...Αυτοί προκαλούν τη σύγχυση μεταξύ εννοιών, οι οποίες επί αιώνες ήταν σαφείς. Έχουν ανάγκη από μια τέτοια σύγχυση, γιατί ο στόχος τους είναι να εγκαταστήσουν ακόμα και με τη βία ξένους πληθυσμούς μέσα στα κράτη ...Κράτη, τα οποία λεηλατούν και θέλουν - μέσω ελεγχόμενων και εκβιαζόμενων πληθυσμών - να τα διατηρούν σε κατάσταση αδυναμίας να διεκδικήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα.


Μέσα στα πλαίσια αυτών των αναγκών προσπαθούν - και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν - να διαχειρίζονται τους κινούμενους "πληθυσμούς" όπως τους βολεύουν. Αυτοί είναι που εμποδίζουν κάθε προσπάθεια να "διαχωριστούν" μεταξύ τους οι Πρόσφυγες από τη Συρία με τους κοινούς Λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν ή το Πακιστάν. Γιατί το εμποδίζουν; ...Για να δίνουν σε όλους αδιακρίτως κι ανεξαιρέτως τα προνόμια των προσφύγων. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο γι' αυτούς, προκειμένου να ξεκινήσουν το "παιχνίδι" με ελεγχόμενα "πιόνια". Οι ΜΚΟ και οι "αλληλέγγυοι" θέλουν να προσφέρουν παράνομα προσφυγικά προνόμια στους  λαθρομετανάστες, για να τους εκβιάζουν και να τους εκμεταλλεύονται στο "νταβατζιλίκι" τους ...Τους "ανακατεύουν" μαζί με τους πρόσφυγες, ώστε να απολαμβάνουν τα δικαιώματα των προσφύγων.


Τι είδους προνόμια είναι αυτά; ...Αυτά, τα οποία περιγράψαμε πιο πάνω. Οι Πρόσφυγες δεν θεωρούνται παράνομοι και άρα ως ελεύθεροι άνθρωποι δεν τελούν υπό περιορισμό σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι από τη στιγμή που εντοπίζονται, θεωρούνται συλληφθέντες και άρα πρέπει να τίθενται υπό περιορισμό. Όταν αυτοί οι παράνομοι λαθρομετανάστες δεν διαχωρίζονται από τους πρόσφυγες, κυκλοφορούν ελεύθεροι και αυτό είναι που τους επιτρέπει να συνεχίζουν την "πορεία" τους. Αυτή η παράνομη προνομιακή μεταχείριση είναι το κόλπο, το οποίο εξασφαλίζει στις ΜΚΟ τζάμπα συμμάχους ...Σκληρούς και βίαιους συμμάχους, οι οποίοι, έχοντας συναίσθηση της παρανομίας τους, είναι σε θέση να κάνουν "εξυπηρετήσεις" σ' αυτούς που τους προστατεύουν.


Παρέχοντας σε αυτούς τους παράνομους προνόμια εξόχως παράνομα, μπορούν και τους εκβιάζουν εύκολα και μόνιμα ...Εκβιάζουν τους χειρότερους και πιο αδίστακτους απ' αυτούς, για να δημιουργούν "στρατούς" βίας ..."Στρατούς", οι οποίοι τους επιτρέπουν να τρομοκρατούν και να ελέγχουν τους πρόσφυγες, αλλά και τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες ..."Στρατούς", οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να τρομοκρατούν ακόμα και τον τοπικό πληθυσμό, αν παραστεί αυτή η ανάγκη. Περί αυτού πρόκειται. Μέσα από τους λαθρομετανάστες οι ΜΚΟ "στρατολογούν" πρόθυμους για τα πάντα. Μιλάμε για πραγματικό "μπαχτσέ" παρανομίας και αθλιότητας. Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες "ξεβράζονται" στη χώρα πράκτορες, τρομοκράτες και όλων των ειδών οι ποινικοί εγκληματίες ...Δολοφόνοι, μαστροποί, κλέφτες, βιαστές, ανώμαλοι, παιδεραστές, κίναιδοι και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί.


Αυτούς παραλαμβάνουν οι τοπικοί χαφιέδες των Σιωνιστών και τους χρησιμοποιούν κατά βούληση. Με αυτούς θα φτιάχνουν μηχανισμούς, ώστε να ελέγχουν κατ' αρχήν το trafficking και στη συνέχεια να πουλάνε τρομοκρατικού τύπου εξυπηρετήσεις στην τοπική προδοτική εξουσία, ελλείψει "προθύμων" Ελλήνων. Όλα τα "σκουπίδια", που έκαιγαν την Αθήνα, προκειμένου ο ελληνικός λαός να μην αντιδράσει στο Μνημόνιο, είναι τώρα διασκορπισμένα στα νησιά τού Αιγαίου, για να τρομοκρατούν τους νησιώτες, προκειμένου αυτοί να μην αντιδράσουν στη λαθρομετανάστευση. Εκεί οι προβοκάτορες υποδέχονται συναδέλφους τους, για να μπορούν να χειρίζονται τους δυστυχείς Σύριους, τους κοινούς λαθρομετανάστες και τους ντόπιους νησιώτες σαν ζώα.


Είναι προφανής λοιπόν ο λόγος που οι δολοφόνοι τού ανθρώπινου είδους επιδεικνύουν τόση "ευαισθησία" για τους "πρόσφυγες"; Είναι προφανής ο λόγος για τον οποίο οι χρηματοδότες των Κλίντον και των Ομπάμα, οι οποίοι προκάλεσαν το μακελειό στη Συρία, ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τους πρόσφυγές της ...Στην πραγματικότητα για να δημιουργηθεί αυτό το "χρήσιμο" προσφυγικό "κύμα" προκλήθηκε ο εμφύλιος στη Συρία. Μέσω της "πλατφόρμας" των καταχρηστικά - λόγω κίνησης - ονομαζόμενων "προσφύγων", μεταφέρουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, προκειμένου να "αλώσουν" τα κράτη της. Μόνον την έννοια της "προσφυγιάς" μπορούν να εκμεταλλευτούν, για να "ανοίξουν" χωρίς αντιδράσεις τα κράτη ...Να τα "ανοίξουν" για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που διαχειρίζονται και οι οποίοι έχουν γνώση των παράνομων επιδιώξεών τους ...Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι, για μια καλύτερη ζωή, επενδύουν στους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών.


Με τον πονηρό αυτόν τρόπο οι δολοφόνοι των λαών εξυπηρετούν τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα, παριστάνοντας τους "ανθρωπιστές", τους "αντιρατσιστές" και τους "πολιτισμένους". Με τον τρόπο αυτόν καταφέρνουν και αλλοιώνουν όχι μόνον τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά των εθνικών κοινωνιών, αλλά και τις "ιδιοσυχνότητές" τους ...Αλλοιώνουν εθνικές και θρησκευτικές νοοτροπίες, οι οποίες διαμορφώθηκαν μέσα στους αιώνες. Όλα αυτά τα καταφέρνουν μόνον με την καταχρηστική και άρα παράνομη εκμετάλλευση της έννοιας της "προσφυγιάς" ...Της "προσφυγιάς", η οποία είναι η μόνη ιδιότητα-"κλειδί" που ανοίγει νόμιμα τα σύνορα των κρατών. Αυτό είναι το ζητούμενο γι' αυτούς. Σταδιακά μετατρέπουν τους πολλούς λαθρομετανάστες και τους λίγους πρόσφυγες σε δυναμικούς και διεκδικητικούς εποίκους, οι οποίοι με τις απαιτήσεις τους επηρεάζουν τη συμπεριφορά των λαών αυτών, οι οποίοι εξαναγκάζονται να τους "φιλοξενήσουν". Ποντάρουν στα παιδιά των λαθρομεταναστών, τα οποία θα γεννηθούν με το σύνολο των δικαιωμάτων στις ξένες κοινωνίες και θα πρέπει να τις διαμορφώσουν εκ νέου σαν "πατρίδες" τους.


Με "άλλοθι" τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό, οι τοκογλύφοι αλώνουν τα κράτη το ένα μετά το άλλο. Αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά των χωρών που τους ενδιαφέρουν και αυτό το κάνουν με την εκμετάλλευση των δυστυχών προσφύγων. Στους λίγους πρόσφυγες, τους οποίους κατανέμουν οργανωμένα και επιλεκτικά στις υπό "πολιορκία"  χώρες, "φορτώνουν" τους πολλούς λαθρομετανάστες και αλλοιώνουν τη λειτουργία των χωρών αυτών. Προχωρούν χωρίς αντιδράσεις στην αποθρησκευτικοποίηση και απεθνικοποίηση των κρατών, για να χαλαρώσουν τις "άμυνές" τους και να αποδυναμώσουν τις κοινωνίες τους.. Ό,τι δίνει στους λαούς των κρατών αυτών συλλογικά χαρακτηριστικά - και άρα και "αδράνεια" απέναντι στην ισοπεδωτική "κατολίσθηση" της Νέας Τάξης - το καταστρέφουν. Όλα αυτά τα καταφέρνουν με άλλοθι τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν τόση μεγάλη θέληση και ασκούν τόσο μεγάλη πίεση, προκειμένου να περάσουν τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία.


Τα προσφυγόπουλα με την ύπαρξή τους τούς δίνουν τη δικαιολογία να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των εθνικών "μηχανισμών" διαπαιδαγώγησης ...Των "μηχανισμών" αυτών, που, όπως είπαμε πιο πάνω, δίνουν "ταυτότητες" ...Των "μηχανισμών" αυτών, οι οποίοι διαμορφώνουν συνειδήσεις και πλάθουν προσωπικότητες ..."Μηχανισμών", οι οποίοι υπηρετούν τη θέληση των λαών στους οποίους ανήκουν και οι οποίοι λαοί αποτελούν τον στόχο των τοκογλύφων. Αυτοί οι "μηχανισμοί" έχουν μπει στο στόχαστρό τους. Για να μην "προσβάλουν" τα παιδιά με το διαφορετικό θρήσκευμα, θα καταργήσουν τα θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία, το μάθημα των θρησκευτικών, τις πρωινές προσευχές, τις θρησκευτικές γιορτές κλπ.. Για να μην "προσβάλουν" τα παιδιά με τη διαφορετική εθνικότητα, θα καταργήσουν τα εθνικά σύμβολα στα σχολεία, θα "χαλαρώσουν" τη γνώση τής ιστορίας, τις εθνικές γιορτές και επετείους.


Στο όνομα της ειρηνικής "συνύπαρξης" - για την οποία δεν ρωτήθηκε κανένας—, θα δημιουργήσουν μια νέα διδακτέα ύλη, η οποία θα "παράγει" διαφορετικούς ανθρώπους ...Ανθρώπους, οι οποίοι θα βολεύουν τους δανειστές και τους τοκογλύφους ...Ανθρώπους χωρίς την αίσθηση της θρησκείας, της πατρίδας ή της οικογένειας ...Ανθρώπους, οι οποίοι θα γνωρίζουν για τις θρησκείες, αλλά δεν θα είναι θρήσκοι ...Ανθρώπους, οι οποίοι θα γνωρίζουν ιστορία, αλλά δεν θα είναι πατριώτες ...Ανθρώπους, οι οποίοι ουσιαστικά θα είναι απάτριδες και έτοιμοι να μετακινηθούν προς όποια κατεύθυνση τους υποδειχθεί ...Ανθρώπους, οι οποίοι θα υπηρετούν τον διεθνισμό και την πανθρησκεία, την οποία πρεσβεύουν αυτοί που "ανακατεύουν" λαούς και έθνη μόνο και μόνο για να τους εκμεταλλεύονται ...Ανθρώπους ηδονιστές και YOLO, τους οποίους θα "σέρνουν" πίσω από τις καμπαλίστριες Μαντόνες, που, κάθε φορά που θα τους "ζητάνε" να υποστηρίξουν τους εκλεκτούς τους, θα τους υπόσχονται ηδονές.


Αντιλαμβανόμαστε πως όλη αυτή η "φάμπρικα" μπορεί να σταματήσει μόνον αν αποκαλυφθεί η μεθοδολογία που ακολουθείται ...Μόνον αν αποκαλυφθεί το έγκλημα που συντελείται εις βάρος ανθρώπων, οι οποίοι "ξηλώθηκαν" από τις πατρίδες τους, ώστε να μπορέσουν οι ιμπεριαλιστές να βάλουν ανάμεσά τους εκατομμύρια λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να αλώσουν τα κράτη τής Ευρώπης. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει άμεσα να διαχωριστούν οι πληθυσμοί των ξένων μεταξύ τους ...Πρέπει να διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι ...Πρέπει να διαχωριστούν οι πληθυσμοί των Σύριων από τους κοινούς Λαθρομετανάστες και να φερθούμε στον καθένα όπως ορίζει το Διεθνές Δίκαιο.


Σ' ότι αφορά τους Σύριους, θα πρέπει να τους παρασχεθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον Διεθνή Νόμο, σαν να συνόρευε η Ελλάδα με τη Συρία ...Να "απομονωθούν" σε φιλικούς προσφυγικούς καταυλισμούς και να διατηρηθούν Σύριοι, ώστε να είναι έτοιμοι για τον άμεσο επαναπατρισμό τους στη Συρία ...ΚΑΝΕΝΑ προσφυγόπουλο δεν πρέπει να πάει ούτε για μία ημέρα σε ελληνικό σχολείο. Δεν πρέπει να υπάρχει το παραμικρό ίχνος διαφοροποίησής του από τα αδέρφια του στη Συρία. Μόλις τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία όλοι αυτοί μπορούν να μεταφερθούν με ελληνικά πλοία κατ' ευθείαν στη Λατάκεια. Σε απολύτως εορταστικό και πανηγυρικό κλίμα να επαναπατριστούν οι Σύριοι στην πατρίδα τους. Η Ελλάδα να γίνει γι' αυτούς μια ευχάριστη ανάμνηση, η οποία ουδόλως "νόθευσε" τη θρησκευτική ή εθνική συνείδησή τους στη διάρκεια της περιπέτειάς τους.


Σ' ό,τι αφορά τους Λαθρομετανάστες - και στη δική τους περίπτωση—, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος ...Ο νόμος τής κοινωνίας των εθνών. Θα πρέπει να περιοριστούν σε κλειστά κέντρα κράτησης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να απελαθούν στις πατρίδες τους. Δεν υπάρχει λόγος να "λιμνάζουν" στην Ελλάδα, τη στιγμή που κανένα κράτος δεν είναι διατεθειμένο να τους δεχθεί ως μετανάστες. Δεν είναι δυνατόν η μικρή Ελλάδα να επωμίζεται τόσο μεγάλο "βάρος" μόνη της. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμφανίζεται ως μαύρο "πρόβατο" και να τιμωρείται από τους ετέρους της για ελλειπή φύλαξη των συνόρων της μόνο και μόνο για να διευκολύνει παρανόμους.


Τέλος, θα πρέπει το ελληνικό κράτος να στραφεί εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία "κρύβεται" πίσω από το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τα μέλη των ΜΚΟ πρέπει να εκδιωχθούν πάραυτα από τα νησιά και η ελληνική Πολιτεία να κάνει έρευνες για τον ρόλο αυτών και τις διασυνδέσεις τους με τα διεθνή κυκλώματα των τοκογλύφων, του trafficking, της παιδεραστίας και της εμπορίας οργάνων και ναρκωτικών. Ο "μπερντές" τής "ευαισθησίας" και του "ανθρωπισμού" πρέπει να "πέσει" και οι εγκληματίες, οι οποίοι κρύβονται πίσω απ' αυτόν, να πάνε φυλακή ...Πρέπει - όπως έχει ζητήσει κι αυτή η Κυβέρνηση των δωσίλογων - να τους ταράξουμε στη νομιμότητα ...Μιλάμε για πολύ νομιμότητα ...Νομιμότητα μέχρι δακρύων.





Υ.Γ…επειδή δεχθήκαμε κάποιες καλοπροαίρετες παρατηρήσεις οφείλουμε να απαντήσουμε στο ίδιο ύφος. Μας επισήμαναν για παράδειγμα ότι τα προσφυγόπουλα τα βάζουν στις σχολικές αίθουσες σε ώρες που δεν αφορούν τους μαθητές κτλ. Προφανώς δεν κατάλαβαν το πνεύμα του κειμένου και σε αυτό ίσως φταιμε και εμείς γιατί απλά δεν θέλαμε να "ανοίξουμε" την ανάλυση και να χαλάσουμε την "ισορροπία" του κειμένου. Αυτό που καταγγέλλουμε εμείς σε αυτό το κείμενο είναι ένα και μοναδικό πράγμα. Καταγγέλλουμε μια επικίνδυνη και ανθελληνική μεθόδευση. Κάποιοι εκμεταλλεύονται το προσφυγικό ζήτημα για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά της πατρίδας μας. Πληθυσμιακά, πολιτισμικά, θρησκευτικά κτλ. Περιγράφουμε δηλαδή  ΤΙ θέλουν να κάνουν στο Τέλος και όχι ΠΩΣ ξεκινούν να το κάνουν στην Αρχή για να παρακάμψουν τις αρχικές αντιδράσεις.
Αυτό είναι το κείμενό μας. Κάποιοι χειρίζονται τους πρόσφυγες ως μετανάστες και αυτό εκτός από παράνομο συνεπάγεται ορισμένα πράγματα. Ρωτάμε λοιπόν. Σε έναν μήνα ή σε δύο ή σε έναν χρόνο θα τελειώσει ο πόλεμος στην Συρία. Αυτοί οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις εστίες τους; Εκπονούνται κάποια σχέδια από την ελληνική Πολιτεία για την δράση της σε αυτήν την περίπτωση; Από που γνωρίζει η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ότι οι πρόσφυγες θα καθίσουν στην Ελλάδα δεκαοκτώ χρόνια; Είναι "μάντεις" ή απλά γνωρίζουν πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε; Σήμερα όλα τα νήπια και όλο το φάσμα των ηλικιών του Δημοτικού τα "χειρίζεσαι" με λίγους δάσκαλους. Σε μερικά χρόνια αυτά θα γίνουν έφηβοι με μεγαλύτερες εκπαιδευτικές ανάγκες προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Τι θα τα κάνεις; Σε μερικά χρόνια στους καταυλισμούς θα γεννηθούν νέα παιδιά από γονείς που θα εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ελληνικά. Αυτά τι θα τα κάνεις; 
Μπορεί η φτωχή Ελλάδα να βαστά "παράλληλα" συστήματα εκπαίδευσης; Όχι βέβαια. Άρα; Αρα είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθούν αυτά τα παιδιά προσφύγων ως παιδιά μεταναστών μέσα στο εθνικό σύστημα παιδείας υποβαθμίζοντάς το. Στην Μέση εκπαίδευση θα μπαίνουν παιδιά με ελλιπή γνώση της ελληνικής και στη δημοτική εκπαίδευση θα μπαίνουν παιδιά με παντελή έλλειψη γνώσης. Άρα θα γίνει αυτό λέμε. Ο χρόνος θα το κάνει μια αναγκαστική πραγματικότητα και αυτοί .....απλά "κρύβουν" την παράμετρο του χρόνου. Παιδιά από διαφορετικές "αφετηρίες" πολιτισμικές, θρησκευτικές, εθνικές και κοινωνικές θα κληθούν να συνυπάρχουν μεταξύ τους. Παιδιά που θα εξακολουθούν να ζουν στις δύσκολες και ανθυγιεινές συνθήκες των καταυλισμών θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα κοινό σύστημα εκπαίδευσης με τα ελληνόπουλα.
Αυτό περιγράφουμε στο κείμενο. Αυτό που αναγκαστικά θα γίνει. Το αναπόφευκτο. Αυτό που κάποιοι έχουν δρομολογήσει πολλά χρόνια πριν και απλά σήμερα εκμεταλλευόμενοι κάποιες ευνοϊκές για αυτούς συγκυρίες προσπαθούν να το εμφανίσουν ως "προσωρινό" ανθρωπιστικό μέτρο. Το σημερινό "προσωρινό" που θα γίνει μόνιμο. Αυτό το οποίοι καταγγέλλουμε στο κείμενό μας. Αυτό που εξ' αρχής έχουν μεθοδεύσει. Για αυτόν τον λόγο δεν ανοίγουμε "διάλογο" με αυτούς που σήμερα πουλάνε "ανθρωπισμό". Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που σήμερα "προφασίζονται" κάποιοι ως δικαιολογίες για να ανοίξουν "πόρτες" χωρίς αντιδράσεις. Μας ενδιαφέρει αυτό που τελικά θα γίνει. Τα δημόσια σχολεία θα υποβαθμιστούν από την αναγκαστική συνύπαρξη μαθητών με διαφορετικές γλωσσικές δυνατότητες. Οι σχολικές αίθουσες θα πρέπει να "απογυμνωθούν" απ' όποιο στοιχείο διαφοροποιεί μεταξύ τους τα παιδιά. Θρησκευτικά, εθνικά, πολιτισμικά "σύμβολα" κτλ  
Σε πέντε χρόνια το κείμενό μας θα είναι πάλι επίκαιρο....ενώ τα δικά τους επιχειρήματα απλά δεν θα ισχύουν....και δεν θα τους ενδιαφέρει κιόλας που θα δεν θα ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: