Σάββατο

Παραβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο αυτοί, οι οποίοι "ανοίγουν" τα εθνικά τους σχολεία σε πρόσφυγες.


Εγκλήματα προς όλες τις κατευθύνσεις....Έλληνες και Σύριοι εξίσου θύματα.

Αναλύουμε τις ιδιότητες των "κινούμενων" πληθυσμών για έναν πολύ απλό λόγο.  Αν δεν γνωρίζουν οι αναγνώστες πώς λειτουργούν οι ιδιότητες αυτές και ποιες είναι οι νόμιμες δραστηριότητές τους, δεν μπορούν να καταλάβουν το "παιχνίδι" των ΜΚΟ και των ιμπεριαλιστών ...Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αυτοί οι εγκληματίες τα εγκλήματά τους τα "ντύνουν" με "πολιτισμό" και ανθρωπισμό ...Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς με συμπεριφορές, οι οποίες εναλλάσσονται μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, εγκληματούν στην κυριολεξία εις βάρος των λαών ...Πώς καταφέρνουν και χρησιμοποιούν ανθρώπους εναντίον ανθρώπων σε μια ολέθρια κατάσταση, η οποία τους θίγει όλους μαζί και μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και το αντίστροφο με μια συχνότητα που συμφέρει μόνον τους εγκληματίες. Μόνον με τη γνώση των ιδιοτήτων μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει στην απόλυτη ανάλυση το έγκλημα που συντελείται εις βάρος των λαών.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό το οποίο λέμε; Η συμπεριφορά τού κάθε κράτους, όταν αυτό έρχεται αντιμέτωπο με "κινούμενους" πληθυσμούς, είναι απολύτως εξαρτώμενη από τη νόμιμη ιδιότητα που φέρουν οι πληθυσμοί αυτοί. Με το πρόσχημα του ανθρωπισμού ή της αγάπης δεν συμπεριφέρεσαι όπως σου "κατέβει" στην "κούτρα" κάθε φορά. Υπάρχουν Διεθνείς Νόμοι, οι οποίοι όλα αυτά τα έχουν ρυθμισμένα ...Νόμοι, οι οποίοι απλά περιγράφουν και "κωδικοποιούν" την κοινή λογική που πάντα υπήρχε στις σχέσεις μεταξύ των λαών. Απλά πράγματα. Αν ένας φίλος σου ζητήσει να φιλοξενήσεις τη γυναίκα του, δεν της βάζεις "χέρι" επειδή είναι η μόνη γυναίκα μέσα στο ΔΙΚΟ σου σπίτι. Σου εμπιστεύεται κάποιος τα παιδιά του για ένα διάστημα που το έχει ανάγκη, αλλά δεν πας να τον υποκαταστήσεις στην καρδιά των παιδιών. Πάντα οι ρόλοι είναι διακριτοί, άσχετα με το πώς "φαίνονται" στον έξω κόσμο. Το ανάλογο συμβαίνει και στις σχέσεις μεταξύ των λαών ...Συμβαίνει και με τους  ξένους πληθυσμούς, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο βρέθηκαν στη χώρα σου.

Τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους θεωρείς παρείσακτους ξένους και ως εκ τούτου τους συλλαμβάνεις και τους απελαύνεις. Ο ανθρωπισμός σου στην περίπτωση αυτήν είναι να μην τους φυλακίσεις με τους κοινούς ποινικούς και αφού τους προσφέρεις τις πρώτες και βασικές βοήθειες να τους επαναπροωθήσεις στην πατρίδα τους. Τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους αντιμετωπίζεις ως δικούς σου καλεσμένους, τους οποίους τους έχεις εντάξει στον δικό σου σχεδιασμό. Ως εκ τούτου τους φροντίζεις, τους βολεύεις σε σπίτια και τους δίνεις δικαιώματα ...Τους δίνεις επιδόματα μέχρι να βολευτούν κλπ.. Τα παιδιά τους τα εντάσσεις κατ' ευθείαν στους εθνικούς μηχανισμούς εκπαίδευσης, εφόσον τους θεωρείς μελλοντικούς πολίτες σου και άρα όσο πιο γρήγορα ενσωματωθούν στην κοινωνία, τόσο καλύτερα. Τέλος, τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, οι οποίοι δεν είναι ούτε Λαθρομετανάστες ούτε Μετανάστες, τους φέρεσαι με πολύ ειδικό τρόπο. Παρ' όλο που είναι ακάλεστοι ξένοι, δεν τους συλλαμβάνεις ούτε τους απελαύνεις. Κάνεις το καλύτερο δυνατό γι' αυτούς, αλλά τους διατηρείς στο επίπεδο του ΞΕΝΟΥ. Γιατί; ...Γιατί αυτό συμφέρει πρωτίστως τους ίδιους. Βρίσκονται σε αδυναμία και εσύ πρέπει με τον τρόπο σου να τους υποβοηθήσεις να διατηρήσουν την "ταυτότητά" τους. Ως εκ τούτου, τα παιδιά των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να τα βάλεις στον δικό σου μηχανισμό εκπαίδευσης ...Απαγορεύεται να προσπαθήσεις να τα ενσωματώσεις στην κοινωνία σου, γιατί απλούστατα δεν είναι ΔΙΚΑ σου ...Δεν είναι μελλοντικοί πολίτες σου.

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι με την υποκριτική "ανθρωπιστικού" τύπου πολιτική, η οποία ακολουθείται σήμερα από τα σκουπίδια τού ιμπεριαλισμού, θίγονται οι πάντες. Όσο θίγεται ο ελληνικός λαός άλλο τόσο θίγεται και ο συριακός λαός, ο οποίος άθελά του γίνεται "ενεργούμενο" των εγκληματιών. Αυτά, δηλαδή, τα οποία συμβαίνουν, δεν είναι εύκολα αντιληπτά χωρίς τις παραπάνω γνώσεις. Αυτοί, οι οποίοι φαίνονται να διαμαρτύρονται είναι μόνον οι Έλληνες γιατί οι υπόλοιποι είναι είτε σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας - όπως οι Σύριοι πρώην Πρόσφυγες - είτε εξαιτίας της υποκρισίας - όπως οι Λαθρομετανάστες—. Οι Σύριοι πρώην Πρόσφυγες, δηλαδή, δεν διαμαρτύρονται, γιατί αισθάνονται αδύναμοι και είναι τρομοκρατημένοι, ενώ οι Λαθρομετανάστες δεν διαμαρτύρονται, γιατί δεν τους συμφέρει ούτε καν να εμφανίζονται ...Τους συμφέρει να "ανακατεύονται" με τους πρώην Πρόσφυγες για να περνάνε απαρατήρητοι.

Οι μόνοι, οι οποίοι απομένουν να διαμαρτυρηθούν, είναι οι Έλληνες γονείς των μαθητών, γιατί βρίσκονται στην πατρίδα τους και έχουν προφανείς λόγους να διαμαρτύρονται ...Διαμαρτύρονται για τα παιδιά τους, αλλά ταυτόχρονα εκφράζουν και τη γενικότερη δυσαρέσκεια που υπάρχει στον λαό για τη μεταναστευτική πολιτική ...Μια δυσαρέσκεια, η οποία είναι ενστικτώδης. Δυστυχώς στη διαμαρτυρία τους δεν μπορούν να συνδράμουν οι Σύριοι, γιατί είναι αδύναμοι και φοβισμένοι ...Φοβισμένοι από τους "μπράβους" των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι είναι βίαιοι λαθρομετανάστες ...Αυτοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν και τους απειλούν ακόμα και με ωμή βία. Βολικό είναι για τους λαθρομετανάστες αυτούς να πουλάνε τέτοια "εξυπηρέτηση" στους ισχυρούς, εφόσον αυτοί είναι οι μόνοι που επωφελούνται της κατάστασης ...Επωφελούνται, γιατί μέσα στον "χαμό" περνάνε απαρατήρητοι ανάμεσα στους πρόσφυγες και άρα χωρίς αντιδράσεις. Μη έχοντας μαζί τους τα παιδιά τους, δεν τους απασχολούν τέτοιου είδους παιδαγωγικές "λεπτομέρειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: